1396/09/19 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: دانشگاه در ولايتمداري الگو و پيشرو باشد
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامي زير تدابير رهبر معظم انقلاب پيش مي رود و بايد در ولايتمداري الگو و پيشرو باشد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در ديدار با مديركل بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس استان اردبيل اظهار كرد: « با نيروهاي متخصص و ارزشي دانشگاه، زمينه همكاري در بحث دفاع مقدس وجود دارد و تمام ظرفيت هاي دانشگاه براي همكاري با بنياد آماده است .»

وي اظهار كرد: « پروژه هاي تحقيقاتي دانشگاه مي تواند به سمت اولويت هاي تحقيقاتي بنياد در گروه علوم انساني هدايت شود كه همكاري مستمر و كاربردي دانشگاه و بنياد در تحقق اين امر خطير بسيار حائز اهميت است.»

رسولي گفت: « در نظر است كتابخانه باز در دانشگاه راه اندازي شود و يك سري كتاب هاي عمومي هم براي اين طرح پيش بيني شده است كه در تجهيز اين كتابخانه به همكاري بنياد نياز است.»

وي افزود: « در دروس آشنايي با روخواني قرآن كريم، وصاياي امام(ره) و دفاع مقدس و دروسي كه به ارزش هاي نظام مربوط است، دانشگاه آزاد اسلامي پيشتاز است.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با بيان اينكه دو شهيد از چهار شهيد مدافع حرم اردبيل از دانشگاه آزاد اسلامي است، تاكيد كرد: « در برنامه هايي كه مربوط به بزرگداشت شهداي مدفع حرم و همچنين همايش تبيين نقش سپاه در پيروزي مقاومت و حفظ حرم باشد، آمادگي همكاري همه جانبه را داريم.»

مديركل بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس هم گفت: « دانشگاه آزاد اسلامي در بيشتر استان ها به خصوص در استان اردبيل در بحث 2 واحد درسي دفاع مقدس حرف اول را مي زند.»

واحد شيخ احمد با بيان اينكه در بخش پژوهش و ادبيات دفاع مقدس تاكنون 30 عنوان كتاب تدوين شده، اظهار كرد: « تدوين دائره المعارف شهدا در استان و شهرستان اردبيل در دست اجراست كه دانشگاه مي تواند در اين زمينه كمك كار بنياد باشد.»

وي برگزاري دوره آموزشي دفاع مقدس براي دانشگاهيان، تجهيز كتابخانه دانشگاه در زمينه هاي دفاع مقدس، حمايت از پايان نامه ها و  پژوهش ها با عنوان دفاع مقدس، اجراي طرح پژوهشي نقش اردبيل در دفاع مقدس را از جمله برنامه هاي آتي و پيشنهادي بنياد عنوان كرد.