1396/09/19 معاون آموزش و تحصيلات تكميلي واحد خبر داد: پذيرش دانشجو در 56 رشته مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از پذيرش دانشجو در 56 رشته مقطع كارشناسي ارشد از طريق سايت سنجش در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

بهنام بهاري در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « در دانشكده علوم انساني رشته هاي زبان وادبیات فارسی، آموزش زبان انگليسي، علوم قرآن وحديث،  فقه ومباني حقوق اسلامی، علوم ارتباطات اجتماعي، روان شناسي باليني، روان شناسی تربیتی، روان شناسي عمومي، حقوق جزا وجرم شناسي، حقوق خصوصي، مديريت دولتي-طراحی سازمان های دولتی و مديريت آموزشي آماده پذرش دانشجويان است.

وي افزود: « از ديگر رشته هاي تحصيلي داير در دانشكده علوم انساني مي توان به مديريت کسب و کار-استراتژی، مديريت کسب و کار-بازاریابی، حسابداري، جغرافيا برنامه ريزي شهري، آب وهوا شناسي کاربردی، ژئومورفولوژي- برنامه ريزي محیطي و  مدیریت بازاریابی در ورزش اشاره كرد.»

بهاري ادامه داد: « رياضي – آنالیز، رياضي كاربردي – آناليز عددي، فيزيك اتمي ومولكولي، شيمي كاربردي، شيمي تجزيه، شيمي معدني، شيمي فيزيك، شيمي آلي، زیست شناسی-بيوشيمي، علوم محيط زيست، بافت شناسي و جنین شناسی و  زیست شناسی جانوری از رشته هاي مستقر در دانشكده علوم پايه است.»

وي افزود: « ديگر رشته هاي موجود در دانشكده علوم پايه محاسبات نرم، فیتو شیمی، نانو شیمی، میکروبیولوژی، زیست شناسی – علوم سلولی ومولکولی، زیست گياهي –فيزيولوژي و زیست گیاهی-زیست شناسی  سلولی و تکوینی است.»

معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل اظهار كرد: « صنایع-بهینه سازی سیستم ها، صنایع-کیفیت و بهره وری، كامپيوتر- نرم افزار، برق سیستم های قدرت، برق الکترونیک قدرت وماشینهای الکتریکی، مهندسی معماري، طراحی شهری ، برنامه ریزی ومدیریت سیستمهای انرژی الکتریکی، برق سامانه های برقی حمل نقل، برق- مدارهای مجتمع الکترونیک، برق- سیستم های الکترونیک دیجیتال، برق- افرازه های میکروو نانو الکترونیک و برق-میدان وموج رشته هايي است كه در دانشكده فني مهندسي آماده پذيرش دانشجو است.»

بهاري رشته هاي بيوتكنولوژي كشاورزي، ژنتیک و به نژادی گیاهی، مهندسی زراعت و آلودگي های  محيط زيست را رشته هاي تحصيلي مستقر در دانشكده منابع طبيعي و كشاورزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل معرفي كرد.

وي تصريح كرد: « داوطلبان مي توانند براي ثبت نام به ثبت‌نام براي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1397 تا روز  چهارشنبه 22 آذرماه  به پايگاه اينترنتي www.sanjesh.org مراجعه كنند.»