1396/09/16 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: سياست ورزي اخلاقي، مهمترين نقش سياسي دانشجو است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل سياست ورزي اخلاقي را مهمترين نقش سياسي دانشجويان در عصر كنوني معرفي كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در مراسم گراميداشت روز دانشجو اظهار كرد: « دانشجويان بايد در كنار نقش هاي ديگر، نقش سياسي پيدا كنند و براي نقش آفريني با انجام كار تشكيلاتي، خود را آماده و ساخته و پرداخته براي ايفاي نقش هاي جدي تر در عرصه سياست كند.

وي تقويت بينش و تحليل سياسي دانشجويان تاكيد كرد و گفت: « دانشجو بايد تحليل سياسي داشته باشد و اگر بينش سياسي نداشته باشد دچار گمراهي فكري شده و ابزار دست افراد قدرت طلب و منفعت طلب خواهد شد.»

رسولي با بيان اينكه  دانشگاه نبايد به سمت سياست زدگي و سياسي بازي سوق پيدا كند بلكه بايد به سمت سياست گري برود، تاكيد كرد: « اگر بخواهيم بهترين شكل سياست، بهترين الگوي اقتصاد، فرهنگي، فناوري، علمي و همه مواردي كه در ساختن جامعه لازم است، بايد در دانشگاه جستجو كرد.»

اين استاد دانشگاه اظهار كرد: « دانشجويان هنوز آلودگي هاي روحي و رواني را براي كسب قدرت و نيرنگ و فريب پيدا نكرده اند و مي توانند خون تازه اي را به رگ هاي سياست دميده و به سمت اخلاقيات سوق دهند.»

وي با تشريح دو ديدگاه در خصوص اخلاق و سياست، تصريح كرد: « ديدگاه اول، ديدگاه ماكياولي است كه اعتقاد دارد سياست با اخلاق سازگاري ندارد و لزومي ندارد فعال سياسي به اخلاق توجه داشته باشد كه مانع فعاليت هاي سياسي است.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل ادامه داد: « در طرف ديگر، سياست اخلاقي قرار دارد كه بر اساس اين نظريه، سياست و اخلاق بايد در يكديگر ممزوج شوند.»

وي با بيان اينكه بايد صورت و سيرت اخلاقيات در سياست رعايت شود، ادامه داد: « صورت اخلاقيات، سياست است كه شيوه بهتر اداره كردن امور جامعه است و جامعه بايد به شكل اخلاقي مديريت شود.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل تشريح ماجراي كودتاي 28 مرداد و نقش آفريني دانشجويان در مبارزه با استكبار و استبداد بيان كرد: « در 16 آذر دانشجويان نشان دادند چشم و عق بيدار جامعه بوده و در خط مقدم مبارزه با نظام سلطه استبدادي هستند.»

برگزاري جلسه پرسش و پاسخ با نمايندگان مردم اردبيل، نير و نمين در مجلس شوراي اسلامي، اجراي موسيقي زنده، اجراي نمايش از جمله برنامه هاي مراسم گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بود.

انجمن اسلامي دانشجويي، انجمن اسلامي دانشجويان، بسيج دانشجويي، هيات تسنيم، خادم الشهدا و مجمع پيروان خط امام و رهبري در اجراي ويژه برنامه گراميداشت روز دانشجو مشاركت كردند.