1396/09/13 رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه تاكيد كرد: ضرورت نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی برگرفته از تعالیم دین
    رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه بر ضرورت نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی برگرفته از تعالیم دین تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، آیت الله سید جمال الدین دین پرور در کنفرانس ملی علمی تخصصی نهج البلاغه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل تصریح کرد: «مسئله اقتصاد از اساس تعالیم اسلامی است که رهبر معظم انقلاب به ضرورت نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی برگرفته از تعالیم دین تاکید دارند.»

وي افزود: «اقتصاد می بایست مبتنی بر اعتقاد ما باشد و وابستگی اقتصادی که قطع آن در اقتصاد مقاومتی تاکید می شود مغایر با فرهنگ اعتقادی ما است.»

رئیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه بيان كرد: « در مقوله اقتصاد و در وضعیتی که با مشکل مواجه هستیم، ضروری است از آموزه های اقتصادی نهج البلاغه استفاده کرد.»

دین پرور با بيان اينكه  ضروری است آموزه‌های اقتصادی نهج‌البلاغه جهت رفع مشکلات فعلی جامعه به‌کار گرفته شود، افزود: «در فرهنگ اسلامی شارع مقدس هر چند به شکیبایی فقر تاکید دارد اما این توصیه که فرد فقیر بماند دیده نمی شود.»

رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه تصریح کرد: «اینکه مطالعه نهج البلاغه به صرف ثواب و معارف آن باشد صحیح نیست و لازم است آموزه های علمی، اخلاقی و اقتصادی آن به کار گرفته شود.»

وی افزود: «با گذشت هزار سال از زمان نگارش نهج البلاغه همچنان این اثر غنی ناظر بر جامعه بشری و نیازهای انسانی است که می بایست در زندگی فردی و اجتمای مسلمانان به کار گرفته شود.»

عضو هيات داوران كنفرانس ملي نهج البلاغه مطرح كرد:

ارسال 150 مقاله علمي و تخصصي به دبيرخانه كنفرانس

عضو هيات داوران كنفرانس ملي نهج البلاغه گفت: «با بررسی ۱۵۰ مقاله علمی و تخصصی در نهایت ۴۲ مقاله پذیرفته شد که ۲۶ مقاله به صورت پوستر و ۱۶ مقاله نیز به صورت سخنرانی ارايه شد.»

يونس اشرفي امين افزود: « زمینه های شکل گیری عوام فریبی بر مبنای آموزه های امام علی، تقدم صلح بر جنگ در نهج البلاغه، تحلیلی بر روانشناسی نظامی در دکترین نظامی نهج البلاغه، صفات متقین در خطبه همام از کلام حضرت علی و مضامین مشترک آن در ادب فارسی و بررسی مولفه های حقوق شهروندی در عهدنامه مالک اشتر و تاثیر آت بر نظم اجتماعی بخشی از مقالات و پژوهش های ارسال شده به این کنفرانس است»

وي  با بیان اینکه انتظار می رود با توجه به اهمیت موضوع مقالات ارائه شده در این کنفرانس به صورت کتابچه چاپ و در اختیار دانش پژوهان و موسسات آموزش عالی و علمی قرار گیرد تصریح کرد: «نهج البلاغه دریای بیکران علم آموزی و اندیشه اسلامی است که باید به امواج آرام آن دل سپرد و از معانی عمیق آن بهره برد»