1396/09/13 در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار شد؛ مراسم اختتامیه جشنواره فعالیت های برتر علمی، فرهنگی دانشجویان و افسران جنگ نرم
    مراسم اختتامیه جشنواره فعالیت های برتر علمی، فرهنگی دانشجویان و افسران جنگ نرم استان اردبيل با حضور روسای دانشگاه های اردبیل و منتخبین جشنواره در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان اردبيل گفت: «این جشنواره به یاد رشادت های شهید مدافع حرم، مرتضی مسیب زاده در دفاع از حرم اهل بیت(ع) برگزار شد.»

معین الدین اسدی عنوان كرد: «پس از پایان مهلت فراخوان آثار در مجموع 574 اثر  و 200 ممتاز تحصیلی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از داوری نهایی 68 نفر از دانشجویان در رشته های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و عرصه فضای مجازی منتخب و تجلیل می شوند.»

او با گرامیداشت 64 امین بهار جنبش دانشجویی، وظیفه دانشجویان امروز را تعالی کشور در همه ابعاد عنوان کرد و گفت: «همه باید تلاش کنیم تا علاوه بر خنثی کردت توطئه های دشمنان، زمینه های پیشرفت هر چه بیشتر کشور را فراهم کنیم.»

وي بيان كرد: «هدف از برگزاری جشنواره فعالیت های برتر علمی، فرهنگی و افسران جنگ نرم  شناساندن چهره های جوان و پر انرژی به جامعه علمی و فرهنگی استان و کشور است.»

مسئول بسیج دانشجویی استان اردبيل تصريح كرد: « رهبر معظم انقلاب از سالها پیش نهضت علمی و نرم افزاری را مطرح کردند که این خود گویای اهمیت مسئله حرکت به سمت علم است.»

اسدی گفت:  «اقتدار امروز کشور در گرو تبدیل دانش به ثروت است چون که ایران اسلامی با تلاش فرزندانش در ابعاد مختلف نظامی و فرهنگی به اقتدار و صلابت رسیده ولی در جبهه اقتصادی موفقیتی حاصل نشده است که باید در این زمینه بيشتر تلاش کرد.»

مسئول بسیج دانشجویان در پایان سخنان خود از روسای دانشگاه های اردبیل، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هاي استان، بنیاد شهید، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد نخبگان، پارک علم و فناوری استان، بسیج هنرمندان، بسیج اساتید و ادارات و نهادهایی که بسیج دانشجویی را در برگزاری این جشنواره یاری کردند، قدردانی کرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل:

در جایگاه رهبری کشور، انسانی فرزانه قرار دارد که نماد علم و فرهنگ است

دكتر اسحق رسولی نيز با بیان اینکه هر کشوری که به تعالی و پیشرفت رسیده است، از مسیر علم و فناوری بوده است، تصریح کرد: « در حال حاضر در جایگاه رهبری کشور، انسانی فرزانه قرار دارد که نماد علم و فرهنگ است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه به خود می‌بالیم که کشور ما در عصر معاصر و حاضر در یک مسیر انسانی و الهی قرار دارد، افزود: « بحث جنبش نرم افزاری علم در دهه هفتاد توسط مقام معظم رهبری مطرح شد و اکنون این جنبش ثمرات خود را نشان می‌دهد.»

وی تصریح کرد: « دانشمندان جوان هسته‌ای نشان دادند که اکنون با خودباوری و اعتماد به نفس شعار ما می‌توانیم را می‌توان عملی کرد.»

رسولی به ضرورت تغییر و تحول در فرهنگ دانشگاهی تاکید کرد و افزود: « متاسفانه همانطورکه در حوزه فرهنگ عمومی تاکنون بیشتر مصرف‌کننده بوده‌ایم و فرهنگ مصرفی داریم تا فرهنگ مولد، در فرهنگ دانشگاهی نیز فرهنگ مصرفي داشته‌ایم و در دانشگاه ها بیشتر مصرف‌کننده علم هستیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل گفت: « بسیج منشا کارهای ارزشمند در دانشگاه ها است و برگزاری چنین جشنواره‌ هایی فرهنگ سازی بسیار خوبی در سطح دانشگاه ها است.»

وی با بیان اینکه با برگزاری این جشنواره ها با داشته های ارزشمند که در دانشگاه ها خلق می‌شوند، آشنا می‌شویم و به تلاش ها و همت های ستودنی آنها ارج می‌نهیم، افزود: « در کنار این جشنواره ها باید به بحث خود انتقادی نیز بپردازیم تا در جشنواره های بعدی خلاها را پر کنیم تا همیشه بهبود مستمر را در فعالیت های دانشگاهی داشته باشیم.»

رسولي اظهار كرد: « برگزاری چنین جشنواره هایی فرهنگ سازی بسیار خوبی در سطح دانشگاه ها است.»