1396/09/07 رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: بستر مناسب براي فعاليت تشکل های دانشجویی ايجاد شود
    رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «تشکل های دانشجویی قلب تپنده دانشگاه هستند و باید بستری مناسب برای فعالیت این تشکل ها ایجاد شود.»

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام سیف اله مدبر در جلسه با دبیران تشکل ها و کانون های دانشجویی اظهار کرد: « موضوع فرهنگی به یک بحث مهم در دنیای کنونی تبدیل شده است، لذا باید با بسترسازی مناسب از فعالیت های فرهنگی در دانشگاه حمایت شود که در این خصوص نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با تمام توان خود از تشکل ها و کانون های فرهنگی حمایت خواهد کرد.»

دکتر مدبر خاطر نشان کرد: «تشکل های دانشجویی می توانند یا یک برنامه ریزی صحیح و کامل فعالیت های خود را انجام دهند که تمامی این فعالیت ها باید با مجوز و با طی مراحل قانونی در دانشگاه انجام شود.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تاکید کرد: «تشکل ها و کانون های دانشگاه باید با همدیگر همکاری کنند و در این خصوص لازم است یک نماینده به عنوان نماینده تشکل ها و کانون های دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شود.»

وی گفت: «هر تشکل و کانونی اگر برنامه ای دارد با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در میان بگذارد و نهاد نیز حمایت های لازم را از این برنامه ها به عمل بیاورد.»

در ادامه جلسه دبیران تشکل ها و کانون ها به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند و قرار شد هر ماه یک جلسه با این اعضا جهت رفع مشکلات و موانع پیش روی، برگزار شود.