1396/09/05 رئيس واحد اردبيل: ترويج دين و ايمان مرهون خون شهداست
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل ترويج دين و ايمان بعد از انقلاب اسلامي در كشور را مديون خون شهدا دانست.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در ديدار با خانواده دو شهيد انقلاب اظهار كرد: « بصيرت، بينش و اعتقاد شهدا به خدا آنقدر قوي بود كه سرنوشت مملكت را عوض كردند و ترويج دين و ايمان مرهون خون اين شهيدان است.»

وي اضافه كرد: « شهدا چراغ هايي هستند كه هميشه روشن بوده و راه هدايت را نشان مي دهند و حال وظيفه ماست كه به طرف روشنايي برويم.»

رسولي با بيان اينكه خانواده هايي سعادتمند هستند كه شهيد نصيب آنها شده، افزود: « همه ما كه در يك حكومت ديني و ذيل تعاليم قراني زندگي مي كنيم مديون خانواده شهدا هستيم.»

خانواده شهيد نورالدين جهانجوئي؛ دانشجوي شهيد انقلاب و رسول خليل آبادي؛ اولين شهيد دانشگاه تبريز كه در تهران به شهادت رسيده بود، ميزبان مسئولان دانشگاه و بسيج دانشجويي ناحيه اردبيل بودند.