1396/09/05 رئيس واحد اردبيل: شبكه سازي براي ايجاد دانشگاه كارآفرين انجام شود
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بر انجام شبكه سازي براي ايجاد دانشگاه كارآفرين تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در ديدار با قائم مقام انجمن مديريت ايران گفت: « شبكه سازي متناسب با رويكرد دانشگاه به سمت دانشگاه كارآفرين و فن آور از ضروريات چشم انداز آتي دانشگاه است.»

وي اظهار كرد: « تلاش ما بر اين است كه ضمن توسعه درون دانشگاهي در زمينه هاي فن آوري و كارآفريني در خصوص انجام طرح هاي توسعه اي برنامه هاي ويژه اي را بكار گيريم.»

رسولي تاكيد كرد: « تلاش ما بر اين است كه حداقل در يك رشته بين رشته اي به قطب علمي در كشور تبديل شويم.»

وي ادامه داد: « از همه گروه هاي آموزشي خواسته ايم از صرف آموزشي خارج شده و به گروه هاي آموزشي، پژوهشي و كارآفرين تبديل شوند.»

آذر صائميان قائم مقام انجمن مديريت ايران نيز بر انجام كارهاي مشترك در قالب طرح هاي تحقيقاتي، كارآفريني، برگزاري كنفرانس هاي علمي و زمينه يابي براي ايجاد قطب علمي در واحد اردبيل تاكيد كرد.