1396/09/05 رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: بسیج اساتید می تواند تمدن نوین اسلامی را رقم بزند
    رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «بسیج اساتید می تواند تمدن نوین اسلامی را رقم بزند و در همه جهات موثر واقع شود.»

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام سیف الله مدبر در نشست گفتمان انقلاب و بسیج  واحد اردبيل اظهار کرد: «بسیج اساتید یکی از شاخص های جامعه ی بسیج است و در اصل بسیج اساتید همان تئوریسین تمدن اسلامی است.»

وی گفت : «بسیج اساتید می تواند تمدن نوین اسلامی را رقم بزند، زیرا در بسیج، امور دست و پا گیر وجود ندارد و باید در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی تلاش بسیاری انجام داد.»

دکتر مدبر عنوان کرد: «بسیج اساتید زمانی می تواند موفق عمل کند که در طول سال ضمن برگزاری جلسات به نظریه پردازی، بحث و تبادل نظر بپردازد.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  آزاد اسلامی استان اردبیل خاطر نشان کرد: «در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی مرکز مطالعات علم و دین را تشکیل داده ایم که مهم ترین هدف آن تحقق تمدن نوین اسلامی است.»

وی گفت: «تمدن هر کشور دستاوردهای خاص خود را دارد و اگر کشوری بخواهد تمدن خود را به کشور دیگر تحمیل کند این دستاورد را به آن کشور حواله می کند و در حال حاضر غرب مشغول به این کار است.»