•  1934
     1394/09/09 رئیس شورای قرآن و عترت دانشگاه‏های آزاد اسلامی استان اردبیل عنوان کرد:
    درخشش واحدهای دانشگاهی استان در بیستمین جشنواره کشوری هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت

دکتر بهنام آزادی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان و رئیس شورای قرآن و عترت دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار آنا بیان کرد: بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت اساتید، دانشجویان وکارکنان واحد ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، طبق آیین نامه جامعی که در شهریورماه 1393 از سوی دکتر میرزاده ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی به دبیرخانه هیأت امنای استانی ابلاغ شد، در سه بخش مستقل شامل پژوهش، ادبیات دینی و آثار هنری برگزار گردید.

وی افزود: آثار اساتید، دانشجویان و کارکنان در کانون‏های قرآن و عترت واحدهای دانشگاهی طی دو ترم تحصیلی جمع آوری شده و در اردیبهشت ماه سال جاری نزدیک به یکصد اثر به دبیرخانه مرکزی جشنواره در واحد تبریز ارسال شد. بر اساس نتایج حاصله در 28 آبان ماه سالجاری، در بخش اساتید آقای جعغر عالی نژاد در رشته نرم افزارهای اسلامی از سماء پارس آباد مقام دوم و در بخش دانشجویان آقایان سعید پناهی در رشته خوشنویسی خط نستعلیق از واحد اردبیل مقام اول و شهریار آذری در رشته وبلاگ نویسی قرآنی از واحد خلخال مقام دوم را کسب نموده و از سوی اداره کل قرآن و عترت سازمان مرکزی مورد تجلیل قرار گرفتند.

fapjunk.com