1396/09/04 برنامه چشم انداز 1400 شمسی آموزشکده فنی و حرفه ای سما ردبیل رونمایی می شود
    رئیس آموزشکده سما اردبیل از رونمايي برنامه چشم انداز 5 ساله آموزشکده فنی و حرفه ای سما اردبیل در هفته پژوهش خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، ، محمد اثنی عشری در جمع اعضای هیات علمی آموزشکده سما اردبیل اظهار كرد: « در این برنامه که با هدف توسعه رشته های آموزشکده، توسعه فرهنگ و فن آوری پژوهشی طراحی و عملیاتی می شود،  از اسناد بالادستی و قوانین برنامه چشم انداز بهره برداری شده و راه روشنی در توسعه آموزشکده محسوب می شود.»

وي افزود: «در این چشم انداز که ده ها نفر در لایه های طراحی و تحلیل آن مشارکت داشته اند از برنامه چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی استفاده و از دیدگاه های کارشناسان خارج از دانشگاه نیز بهره گیری شده است.»

اثني عشري بيان كرد: « استفاده از فرصت ها و مقابله با تهدیدها با چشم انداز ترسیم شده امکان پذیر بوده و این برنامه مکتوب امکان ارزیابی و پیشرفت فعالیت ها را به مدیران به راحتی میسور خواهد کرد.»

رئیس آموزشکده سما اردبیل تصريح كرد: « چشم انداز 1400 آموزشکده حاصل دیدگاه های متفاوت ، متنوع و گاه متضاد کارشناسان در سه حوزه حساس فرهنگ، آموزش و فن آوری است که امید می رود نقطه تلاقی برنامه چشم انداز 1404 (برنامه 5 ساله کشور) و برنامه استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی باشد.»