1396/09/04 رئيس واحد اردبيل در همایش شکوه هجرت: بسیج و سپاه دوبال درخشان انقلاب اسلامی هستند
    همایش شکوه هجرت به منظور تجلیل از فعالین حرکت های جهادی استان با حضور روسای دانشگاه های اردبیل و مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان در سالن اجتماعان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: «امروز بسیج و سپاه دوبال انقلاب اسلامی هستند  که بر تارک جهان می درخشند.»

دكتر اسحق رسولی با بیان اینکه بسیج همچون نوری در دوران دفاع قدس پرتو افشانی کرد، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی همچون سایر نهادهای انقلابی میزبان اقشار مختلف بسیج،دانشجویی، استادان و کارمندان است که از این لحاظ بر خود می بالد.»

وي به حرکت های راهبردی در جهان اشاره کرد و گفت: «حرکت های سازنده بسیج در عرصه های گونانون باید مطالعه و تئوریزه شود تا بتوان شاهد حرکت های مثمر ثمرتر در کشور و منطقه شد.»

فرمانده دوران دفاع مقدس در اردبیل:

تلاش های جهادگران در محرومیت زدایی مثال زدنی است

سردار رحیم نوعی‌اقدم نيز تلاش  و مجاهدت های جهادگران در عرصه های مختلف سازندگی را ستود و گفت: «تلاش های خالصانه جهادگران در محرومیت زدایی مثال زدنی و ستودنی است.»

فرمانده دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت افزود: «جهاد سازندگی با حرکت بسیجی‌وار خود تاکنون اقدامات مناسبی در ارتباط با محرومیت‌زدایی و تقویت روحیه در بین اقشار محروم جامعه انجا داده است.»

نوعی اقدم تلاش جهاد سازندگی در مناطق محروم را زیباترین حرکت بشری است توصیف کرد و گفت: «حرکت جهادی این قشر یک الگوی بسیار مناسب برای سایر افراد است.»

وی با بیان اینکه تقویت روحیه تعاون، همکاری و ایثارگری از جمله دستاوردی جهادگران در مناطق محروم است، گفت: «جهادگران از جمله انسان های پاک و متعهدی هستند که مطالبات رهبر معظم انقلاب در جامعه نهادینه می سازند.»

نوعی اقدم به بیان ویژگی های انسان خلیفه اللهی در زمین پرداخت و گفت: «انسان هایی که در موقع مشکلات و سختی ها در کنار مردم هستند و به رفع موانع بشر می پردازند از جمله مراجع به حساب می آیند که این نیز به نوبه خود خلیفه اللهی در زمین محسوب می شوند.»

سرهنگ عباس نوظهور:

در شش ماه نخست سال 250 گروه جهادی در سطح استان ساماندهی شدند

جانشین بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس (ع) هم اظهار كرد: «در شش ماه نخست امسال 250 گروه جهادی در سطح استان ساماندهی شدند که این تعداد با عضویت های مختلف دانش آموزی، دانشجویی، طلاب و محلات توانستند با کمک های خیرین خدمات ارزنده ای به اقشار محروم جامعه در سطح استان ارائه کنند.»

سرهنگ عباس نوظهور با بیان اینکه هم‌اکنون اجرای 185 پروژه جهادی با اعتبار 30 میلیارد ریال در بیش از 20 روستای محروم استان اردبیل به اتمام رسیده است، گفت: «استان احداث چند باب منزل روستایی، تعمیر و تجهیز مدارس، آب‌رسانی به مناطق محروم، اقدامات فرهنگی و تلاش در رفع بی‌سوادی از جمله پروژه‌های انجام شده توسط بسیجیان تلاش‌گر در استان است که برنامه‌ریزی‌های لازم برای تداوم این برنامه‌ها در استان مبنای کار قرار گرفته است.»

وي به نحوه جذب اعتبارات سازندگی پرداخت و گفت: «تمام اعتبارات و هزینه های اردوهای جهادی در بخش های مختلف عمرانی و فرهنگی با تلاش خود جهادگران و مشارکت خیرین استان محقق شده است.»

نو ظهور به فعالیت های فرهنگی گروه های جهادی نیز اشاره کرد و گفت:« سوادآموزی به 1800 نفر از بیسوادان استان توسط 255 مربی جهادی در کنار احداث مسجد، مهدیه و حسینیه از جمله مهمترین فعالیت های فرهنگی گروه‌های جهادی بسیج سازندگی استان هستند.»

جانشین بسیج سازندگی استان به اقدامات کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی نیز اشاره کرد و گفت: «طی سال گذشته 15 نفر از طلایه داران اقتصادی بسیج سازندگی استان با دریافت تسهیلات مالی در راه اندازی مشاغل خانگی و صنعتی زمینه‌های اشتغال 1140 نفر در سال 95 و 82 نفر در شش ماه نخست سال 96 را فراهم کردند.»

تجلیل از مادر شهید ساعد عباسی از شهدای دانشجوی استان، تجلیل از فعالین اردوهای جهادی اقشار مختلف سپاه حضرت عباس(ع) و طلایه داران عرصه اقتصاد مقاومتی در کنار نمایشگاه دستاوردهای جهادی بسیج دانشجویی از جمله برنامه های این همایش در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل بود.