1396/09/04 دکتر سیف اله مدبر در جلسه با پرسنل کتابخانه واحد اردبیل: کتابخانه ابزار پیشرفت دانشگاه است
    رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: کتابخانه ابزار پیشرفت دانشگاه است و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام دکتر سیف اله مدبر در جلسه با پرسنل کتابخانه واحد اردبیل با اشاره به اهمیت کتابخانه گفت: « کتابخانه ابزار پیشرفت و توسعه دانشگاه است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.»

وی افزود: « کتابخانه باعث رشد و توسعه علمی دانشگاه می شود بنابراین باید از لحاظ کمیت و کیفیت وضعیت آن بهبود یابد.»

دکتر مدبر تصریح کرد: « در راستای مطلوب سازی کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، جا دارد کتاب های جدید و کمیاب به منابع این کتابخانه اضافه شود.»

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل عنوان کرد: « افزایش منابع و کتاب های جذاب باعث افزایش مخاطب و استقبال دانشجویان می شود که در این راستا باید گام های اساسی برداشت.»

دکتر مدبر گفت: « مسئولین کتابخانه می توانند با برگزاری بازدید از کتابخانه برای دانشجویان ورودی جدید، کارگاه های روش استفاده از کتابخانه و ... سبب جذب دانشجویان شوند که در این باره ابتدا باید منابع کتابخانه را تقویت کنند.»

وی گفت: « از هرگونه فعالیت در ارتباط با بهبود یافتن وضعیت کتابخانه واحد اردبیل استقبال می کنم و در این خصوص از هیج تلاشی دریغ نخواهم نمود.»

در ادامه این جلسه پرسنل کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به بیان مشکلات پرداختند.