1396/09/04 رئیس شورای قرآن و عترت استان اردبيل در گفتگو با آنا: دانشگاهيان اردبیل در مسابقات کشوری قرآن و عترت خوش درخشيدند
    استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل در مسابقات کشوری قرآن و عترت با كسب 5 رتبه برتر خوش درخشيدند.

رئیس شورای قرآن و عترت استان اردبيل در گفت و گو با خبرنگار آنا اظهار کرد: «در بیست و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت مرحله کشوری دانشگاه آزاد اسلامی در اصفهان، 5 نفر از استادان و دانشجویان استان اردبیل با کسب رتبه های اول تا سوم افتخار آفریدند.»

بهنام آزادی گفت: « در بین استادان ولی شجاع مقام سوم در بخش حفظ کل قرآن و حمیده کوهی نفر اول در بخش قرائت ترتیل و در بین دانشجویان محمد حسن رهبری مقام اول حفظ 5 جزء و مهناز جبارزاده و مریم یعقوبی به ترتیب در رشته های قرائت ترتیل و تحقیق هر دو مقام سوم کشوری را کسب كردند.»

وي افزود: « چهار سهمیه جهت حضور در جشنواره ملی قرآن و عترت را هم این عزیزان بدست آوردند که زمان برگزاری آن نیز هفته اول آذرماه امسال خواهد بود.»

آزادی در ادامه گفت: « رضا رزمجو و یوسف عزیزپور در رشته های قرائت و حفظ 5 جزء دانشجویان با فاصله 25 صدم امتیاز مقام چهارم و حمید پارسایی و قنبر سمندر در رشته های حفظ کل و 20 جزء حائز رتبه پنجم کشوری شدند همچنین در بخش استادان رشته قرائت تحقیق سید اسماعیل هاشمی مقام پنجم کشوری را کسب كرد.»

آزادی ضمن ابراز خرسندی و تبریک به حائزین رتبه های کشوری و همچنین جامعه دانشگاهی استان اردبیل؛ اهداف برگزاری مسابقات قرآن و عترت را شناسایی نخبگان قرآنی و ایجاد فضای معنوی توام با علم و دانش در دانشگاه دانست.

وي اظهار امیدواری كرد: «با همت همه مسئولین واحدها و مراکز دانشگاهی و همچنین مسئولین کانون های قرآن و عترت روز به روز بر اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی نایل آییم.»