1396/08/30 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: چالش هاي موجود دانشگاه را به فرصت تبديل كنيم
    رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل چالش هاي موجود در دانشگاه را يك فرصت قلمداد كرد.

به گزارش آنا، دكتر اسحق رسولي در جلسه مشورتي با كاركنان واحد اردبيل، اظهار كرد: « خيلي اميدوار هستيم كه اين چالش ها ما را توانمندتر كند و به عنوان يك الگو براي ديگران معرفي شود.»

وي بيان كرد: « شرايط محيطي آموزش عالي تغيير پيدا كرده و به لحاظ اين تغييرات اساسي، اصلي ترين نهاد علمي كه با بيشترين چالش روبروست، دانشگاه آزاد اسلامي است.»

رسولي با تاكيد بر ضرورت ايجاد تغيير نگرش و استراتژي در دانشگاه گفت: « اگر در اين شرايط به فكر تغيير جهت نباشيم رو به نابودي خواهيم رفت بنابراين ضرورت دارد با تاكتيك هاي جديد براي تعالي دانشگاه قدم برداريم.»

وي با اشاره به راهبردهاي دانشگاه در خصوص تحقق برنامه هاي پيش بيني شده بيان كرد: « چابك سازي دانشگاه يكي از راهبردهاست كه فشار مالي زيادي كه به دليل ضعف ساختاري وجود دارد، كاهش مي دهد.»

رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، ارتقاي بهره وري نيروي انساني، تقويت انضباط مالي، ارتقاي كيفيت آموزشي و توسعه تحصيلات تكميلي را از ديگر برنامه های این واحد عنوان كرد.»

رسولي با تاكيد بر هم افزايي علم و ثروت، توسعه واحدهاي رشد و فن آور و تعامل با صنعت، اظهار كرد: « حركت به سمتي كه بتوانيم حداقل در يك زمينه بين رشته اي به قطب علمي كشور تبديل شويم از ضرورت هاي چشم انداز توسعه اي دانشگاه است.»

وي با بيان اينكه دانشگاه در پرورش نيروي انساني موفق عمل كرده است، گفت: « بيشتر نيروهاي استراتژيك در كشور دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامي است كه در عرصه هاي مهم سياسي، اقتصادي و علمي منشاء خير هستند.»

رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل:

تشويق و تنبيه لازمه مديريت است

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «یک مدیر و رییس خوب باید کارمندان و کارکنان فعال، دلسوز، خوش اخلاق و ... را مورد تشویق قرار دهند و برای افراد نالایق تنبيه در نظر بگیرید.»

حجت الاسلام مدبر در جلسه هيات رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با کارکنان، اظهار کرد: «امیدواریم در ادامه با دست در دست هم دادن و همدلی، باعث پیشرفت مجموعه زیبای به وجود آمده باشیم.»

دکتر مدبر با بيان ارزش و اهمیت دانشجویان گفت: «اگر در دانشگاهی دانشجو نباشد، حضور دیگر پرسنل دانشگاه مفهومی نخواهد داشت و این دانشجو است که به دانشگاه معنا و مفهوم می بخشد.»

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل خاطر نشان کرد: «زمانی که وضعیت دانشجویان مطلوب باشد، حقوق دریافتی کارمندان حلال است اما اگر خدای نکرده وضعیت دانشجویان ناخوشایند باشد، این موضوع جای تامل خواهد داشت.»

وي تصريح كرد: «اگر دشمن بخواهد جامعه ای را از ریشه نابود کند، دیدگاه ملت آن جامعه را به نفع خود تغییر می دهد.»

اين استاد دانشگاه  افزود: «با تغییر دیدگاه مردم، پایه و اساس جامعه دچار مشکل می شود و دشمن همیشه در فکر تغییر نگرش ها است تا به اهداف شوم خود دست یابد.»

دکتر مدبر گفت: «اگر نگاه مثبت ما عوض شود در واقع خودمان با تبر ریشه خود را میزنیم که اساتید و کارکنان باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.»

در ادامه این جلسه کارمندان و پرسنل دانشگاه به بیان ديدگاه، مسايل و مشكلات خود پرداخته و توضيحات لازم از سوي هيات رئيسه ارائه شد.