1396/08/29 رئيس واحد اردبيل در بازديد از مركز نير: حضور دانشگاه، شتاب دهنده توسعه در منطقه هاي كم برخوردار است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل به همراه معاون اداري و مالي خود از مركز نير بازديد و مشكلات مركز با حضور فرماندار و رئیس مرکز مورد بررسي قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي اظهار كرد: « حضور دانشگاه در مناطق کم برخوردار، شتاب دهنده توسعه در این مناطق هست و دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود مصمم هست تعامل خود را برای هم افزایی با سازمان های دولتی و غیردولتی در راستای تعالی و توسعه منطقه ای افزایش دهد.»

بخشی فرماندار نیر هم با اشاره به ظرفیت های گردشگری، کشاورزی و صنعتی شهرستان نیر از فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی و افزوده شدن چند رشته تحصیلی و جذب دانشجو در این مرکز تقدیر و برای همکاری در تقویت فعالیت های مرکز اعلام آمادگی کرد.»

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل و فرمانداري نير از چند ساختمان برای جایابی و خرید ساختمان آموزشی برای مرکز بازدید كردند که هیچکدام از ساختمان ها مناسب ارزیابی نشد و مقرر شد برای ساخت و ساز فضای آموزشی از طریق مردم و مسئولین شهر، زمین مناسب در اختیار دانشگاه قرار گیرد.

شهر نير يكي از شهرهاي توريستي استان اردبيل است كه هر سال ميليون ها گردشگر را ميزباني مي كند و حضور دانشگاه آزاد اسلامي يكي از عوامل توسعه و گردشگري اين شهر محسوب مي شود.