1396/08/25 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل: آتش به اختيار علمي را در دانشگاه اجرا مي كنيم
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل گفت: « در راستاي فرمايش هاي مقام معظم رهبري مبني بر توسعه علم و فن آوري، آتش به اختيار علمي را در دانشگاه اجرا مي كنيم.»

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در ديدار با مديركل صدا و سيماي مركز استان اردبيل اظهار كرد: « دانشگاه آزاد اسلامي در تربيت نيرو و توليد علم پيشگام بوده و اكنون مسائل توسعه اي در حل مشكلات اجتماعي، هم افزايي علم و ثروت و اقتصاد دانش بنيان جزو برنامه هاي استراتژيك خود قرار داده است.»

وي افزود: « حل مسائل اجتماعي قبلا تعريفي در برنامه هاي دانشگاه نداشت، ولي الان براي ما حائز اهميت است و بايد به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم حركت كنيم.»

اين مقام مسئول با تاكيد بر نگاه ملي در رويكرد جديد دانشگاه آزاد اسلامي، بيان كرد: « دانشگاه به سمت كيفي سازي پيش مي رود و در اين راستا خود اقدام به كاهش جذب دانشجو كرده است كه هرچند در كوتاه مدت با چالش مواجه مي شود ولي در دراز مدت به نفع مملكت خواهد بود.»

وي با تاكيد بر ظرفيت هاي بالاي دانشگاه در زمينه هاي مختلف تصريح  كرد: « بزرگترين پتانسيل دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل فعاليت 400 نفر عضو هيات علمي است كه يك گنجينه عظيم علمي به شمار رفته و مدام در حال ارتقاي علمي و كيفي سازي است.»

رسولي با بيان اينكه دانشگاه در پرورش نيروي انساني موفق عمل كرده است، گفت: « بيشتر نيروهاي استراتژيك در كشور دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامي است كه در عرصه هاي مهم سياسي، اقتصادي و علمي منشاء خير هستند.»

وي چالش هاي موجود دانشگاه را يك فرصت قلمداد كرد و افزود: « خيلي اميدوار هستيم كه اين چالش ها ما را توانمندتر كند و به عنوان يك الگو براي ديگران معرفي شود.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل قرار گرفتن مستقيم دانشگاه زير نظر مقام معظم رهبري را يك بحث حيثيتي دانست و افزود: « ورود آقا به دانشگاه، راهبردي و مدبرانه بود و اين موضوع كار ما را سخت كرده است كه آبروداري كرده و كوچكترين اشتباه و كوتاهي نكنيم كه با خسران بزرگي روبرو مي شويم.»

رسولي اعلام آمادگي كرد قابليت ها و ظرفيت هاي علمي دانشگاه براي همكاري با صدا و سيماي استان در جهت حل معضلات اجتماعي بكار گرفته شود.

مدير كل صدا و سيماي مركز استان اردبيل:

«دانشگاه در کنار رسالت های علمی و آموزشی خود در حوزه اجتماعی نیز وظایفی دارد.»

مدير كل صدا و سيماي مركز استان اردبيل هم بر نقش دانشگاه در تربيت نيروي انساني و اثر گزاري بر جامعه تاكيد كرد.

علي ملااحمدی گفت: «دانشگاه در کنار رسالت های علمی و آموزشی خود در حوزه اجتماعی نیز وظایفی دارد که ما آمادگی داریم تا در این زمینه با دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان در تولید برنامه های مشارکتی  همکاری کنیم.»

وي اظهار كرد: « شبکه استانی مرکز اردبیل آمادگی دارد تا با دانشگاه آزاد اسلامی در راستای رسالت های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی همکاری و مشارکت كند».