1396/08/25 رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: استفاده از فضاي مجازی نیازمند برنامه ريزي اساسي است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: « در فرهنگسازی استفاده از اینترنت و صفحات مجازی به هیج وجه موفق نبودیم که این موضوع نیازمند برنامه ریزی اساسی است .»

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولی در جلسه کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، افزود: بايد بستر مناسب برای فرهنگ سازی صحیح ایجاد شود که در این زمینه عدم آشنایی مردم با فضاهای مجازی و یا آشنایی سطحی از دیگر موانع پیش روی است  که در نهایت این موضوعات بحران های اجتماعی را به وجود می آورد.»

وي بیان کرد: « در حال حاضر شاهد پیشرفت علم و تکنولوژی هستیم و روز به روز ابزار و وسایل ارتباط جمعی به بازار عرضه می شود اما مسئله مهم که در جامعه ما مشاهده می شود عدم وجود فرهنگ استفاده صحیح از این امکانات است.»

رسولی با اشاره به پایه گذاری اينترنت توسط آمریکا در بین جوامع گفت: «در حال حاضر کشور آمریکا بحث اينترنت را مطرح می کند که با این موضوع مردم می توانند بدون فیلترینگ به اينترنت رایگان دسترسی پیدا کنند اما موضوع مهم این است که هدف آمریکا از این طرح برهم زدن تعادل فرهنگی و اجتماعی تمام جوامع است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بيان کرد: «رویکرد علمی نیروی انتظامی در حل معضلات جامعه بسیار خوشحال کننده است و امروزه  حضور چهره های دانشگاهی را در نیروی انتظامی شاهد هستیم.»

وی افزود: «علم محور بودن عملکرد نیروی انتظامی باعث ارتقای سطح فکری جامعه و در قبال آن پیشگیری از به وقوع پیوستن معضلات و مشکلات و هم افزایی می شود که این هم افزایی در ابقای رسالت های فرهنگی و اجتماعی تاثیرگذار است.»

معاونت اجتماعی نیروی انتطامی استان اردبیل خطاب به والدین:

كنترل اجباري جوانان راه حل مناسبي نيست

معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان اردبیل گفت: «جوانان حتما باید در صفحات مجازی حضور کنترل شده داشته باشند اما کنترل اجباری در این زمینه به هیچ وجه راه حل مناسبی نيست.»

سرهنگ كريم نوری در جلسه کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی بیان کرد: «والدین در صورت بروز خطا توسط فرزندان خود نباید احساسی وارد عمل شوند بلکه با نهایت عطوفت و مهربانی موارد را به فرزند خود گوش زد و تذکر دهند.»

وي افزود: «استفاده مناسب و صحیح و کنترل شده به خصوص در قشر جوان جامعه بسیار حائز اهمیت است و باتوجه به هجوم فرهنگی حاضر در امر پیشگیری باید بیشتر سرمایه گذاری کرد.»

نوری اظهار کرد: «والدین باید توجه داشته باشند که هیچ گونه محدودیتی برای فرزندان خود در خصوص استفاد از صفحات مجازی ایجاد نکنند.»

وی گفت: «هرگونه اعمال محدودیت و سفت و سخت گرفتن در این زمینه نتیجه عکس خواهد داد و والدین نباید در استفاده از تلفن های همراه هوشنمند و... محدودیتی برای فرزندان خود ایجاد کنند.»

معاونت اجتماعی نیروی انتطامی استان اردبیل خاطر نشان کرد: «رویکرد نیروی انتظامی در حل مسائل و مشکلات جامعه یک رویکرد علمی است و در این خصوص کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی نیروی انتطامی استان اردبیل نشست هایی را با دانشگاه های مختلف استان برگزار می کند.»