1396/08/22 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در جمع اعضاي هيات علمي: دانشگاه آزاد اسلامي بايد گزينه اول داوطلبان باشد
    جلسه مشورتي هيات رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با اعضاي هيات علمي در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل اظهار كرد: « در حال حاضر فضاي حاكم بر آموزش عالي كشور رقابتي است و وظيفه ماست كاري كنيم كه دانشگاه آزاد اسلامي گزينه اصلي داوطلبان باشد.»

دكتر اسحق رسولي افزود: « شرايط مثل قبل نيست كه ته مانده هاي كنكور به اين دانشگاه بيايند و با توجه به اينكه صندلي هاي خالي در دانشگاه هاي دولتي هست، دانشگاه آزاد اسلامي بايد گزينه اول داوطلبان تحصيل در دانشگاه ها باشد.»

اين مقام مسئول ابراز كرد: « جامعه و خانواده ها در انتخاب مدارس به سمت مدارس غير انتفاعي روي آورده اند و مي توان با برنامه ريزي درست،  بالا بردن كيفيت آموزشي و پژوهشي در دانشگاه نيز اين اعتماد را ايجاد كرد.»

وي گفت: « شرايط محيطي آموزش عالي تغيير پيدا كرده و به لحاظ اين تغييرات اساسي، اصلي ترين نهاد علمي كه با بيشترين چالش روبروست، دانشگاه آزاد اسلامي است.»

وي با اشاره به راهبردهاي دانشگاه در خصوص تحقق برنامه هاي پيش بيني شده بيان كرد: « چابك سازي دانشگاه يكي از راهبردهاست كه فشار مالي زيادي كه به دليل ضعف ساختاري وجود دارد، كاهش مي دهد.»

رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، ارتقاي بهره وري نيروي انساني، تقويت انضباط مالي، ارتقاي كيفيت آموزشي، توسعه تحصيلات تكميلي از ديگر برنامه واحد اردبيل عنوان كرد.»

رسولي با تاكيد بر هم افزايي علم و ثروت، توسعه هاي واحدهاي رشد و فن آور و تعامل با صنعت، اظهار كرد: « حركت به سمتي كه بتوانيم حداقل در يك زمينه بين رشته اي به قطب علمي كشور تبديل شويم از ضرورت هاي چشم انداز توسعه اي دانشگاه است.»

وي تعالي فرهنگي را از راهبردهاي تغيير در دانشگاه عنوان كرد و گفت: « به دنبال عملياتي كردن راهبردهاي ارائه شده هستيم و براي اين امر نيازمند ايده ها و پيشنهادات سازنده اعضاي هيات علمي هستيم.»

رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل نيز بر تاثير گزاري استادان بر محيط تاكيد كرد و گفت: « استاد بايد محيط را بسازد نه اينكه محيط استاد را بسازد.»

حجت الاسلام مدبر نقش اعضاي هيات علمي را در مسايل تربيتي و اخلاقي دانشجويان بسيار مهم و حياتي عنوان كرد.

در اين جلسه، اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، نظرها، انتقادها و پيشنهادهاي خود را در يك فضاي صميمي با هيات رئيسه دانشگاه مطرح كردند.

به گزارش خبرنگار آنا، جلسه مشورتي رييس واحد با كاركنان هفته آينده برگزار و اين جلسه ها هر دو ماه يك بار تكرار خواهد شد.