1396/08/21 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: كارهاي بزرگي در حوزه كتاب و كتابخواني انجام مي شود
    جلسه مشترک رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و نماینده نشر معارف و مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد استان در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «در راستای بالا بردن زمینه های علمی و فرهنگی دانشجویان در حوزه کتاب و کتابخوانی نیز کارهای بزرگی اتفاق خواهد افتاد.»

دكتر اسحق رسولي افزود: «دانشگاه آزاد اسلامي در تمامی مراکز و واحدهای استان در تمامی زمینه ها از جمله برپایی نمایشگاه، دایر کردن فروشگاه و فضای فرهنگی، آماده همکاری با نشر معارف کل کشور و پاتوق کتاب استان اردبیل است.»

وي اظهار كرد: « اهداف نظام و برنامه های مدون در دانشگاه رویکرد فرهنگی است و در این راستا، دانشگاه آماده همکاری در تمامی زمینه ها با نشر معارف کل کشور و پاتوق کتاب استان اردبیل است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه امروز رسالت دانشگاه رسالت فرهنگی، اعتقادی و علمی هست، گفت: «طبق منویات مقام معظم رهبری و اهداف نظام، برنامه های مدون در دانشگاه با رویکرد فرهنگی است و از هیچ کمکی در کارهای فرهنگی برای بالا بردن زمینه های علمی و فرهنگی دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و اساتید دانشگاهی دریغ نمي شود.»

نماینده نشر معارف و مسول پاتوق کتاب استان اردبیل گزارش کوتاهی از عملکرد حوزه کتاب و کتاب‌های منتشر شده در نشر معارف وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ارائه کرد.

سید عقیل ابراهیم زاده گفت: « پاتوق کتاب استان اردبیل در تمامی زمینه های فرهنگی در خدمت اساتید، فرهیختگان و نخبگان علمی است و آماده چاپ کتب اساتید در زمینه های مختلف و گرایشات رشته های دانشگاهی است.»

وي از دانشگاهيان خواست در صورتی که در زمینه‌های کتب دینی، تاریخی، دفاع مقدس و آثار فرهیختگان علمی و دینی آثار قابل چاپ دارند به نشر معارف ارائه كنند.