1396/08/14 كتاب «امنيت در سيستم عامل» منتشر شد
    كتاب «امنيت در سيستم عامل» توسط پژوهشگران اردبيلي منتشر شد.

صادق حيدري در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « هدف از تالیف کتاب امنیت در سیستم عامل، آموزش قدم به قدم مفهوم امنیت و سپس کار در محیط هاي کاربری مختلف تا حد رسیدن به مهارت یک کاربر حرفه ای است.»

وي گفت: « اين كتاب در پنج بخش شامل آشنایی با سیستم عامل و انواع آن، آشنایی با انواع بدافزارها، آشنایی با رمزنگاری اطلاعات ، امنیت در رایانه و نکات امنیتی در فضای مجازی موبایل و حافظه های جانبی منتشر شد.»

مؤلف كتاب «امنيت در سيستم عامل»  ابراز عقيده كرد: «در این برهه زمانی که علم فناوری اطلاعات و کامپیوتر تمامی ابعاد زندگی انسان ها را تحت تاثير قرار داده است و گریز از آن امکان ناپذیر خواهد بود، امید است که با ارائه آموزش های صحیح و کاربردی و با تبادل اطلاعات مفید، بستری امن برای کاربران کامپیوتر ایجاد کرده و با هم محیط امنی برای حریم شخصی خود ساخته تا خود به خود، امنیت جامعه ساخته شود.»

كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بيان كرد: « با توجه ویژگی‌های عصر امروزی که عصر اطلاعات نیز نامیده شده است مهم‌ترین سرمایه برای هر فرد و یا سازمان، اطلاعات است به همین جهت در این عصر، امنیت اطلاعات به یکی از مهم‌ترین مسائل امروزی تبديل شده است.»

وي افزود: «امنیت اطلاعات در واقع محافظت از اطلاعات در برابر طیف وسیعی از تهدیدات شامل دسترسی، کاربرد، افشا، قطع، تغییر یا انهدام غیر مجاز اطلاعات است که با هدف تضمین استمرار فعالیت‌های کاری، به حداقل رساندن ریسک های کاری و به حداکثر رساندن میزان بازده سرمایه‌ گذاری‌ها و فرصت‌ها صورت می‌پذیرد.»

حيدري گفت: « ديگر مؤلفان این کتاب مهدي حيدري و علي حيدري هستند و اين كتاب توسط انتشارات دانشگاه محقق اردبیلی  در تیراژ 1000 نسخه چاپ شده است.»