1396/08/10 دكتر رسولي در مراسم تکریم و معارفه رئیس واحد بیله سوار: توسعه منطقه در گرو پیوند واقعی با دانشگاه است
    مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان در سالن آمفی تئاتر واحد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، توسعه منطقه را در گرو پیوند واقعی با دانشگاه دانست و بر ضرورت حل چالش های منطقه توسط دانشگاه از طریق تولید علم، تولید مقالات و توسعه شرکتهای دانش بنیان تاكيد كرد.

دکتر اسحق رسولی گفت: « دانشگاه آزاد اسلامی در حال رفع چالش های جامعه و کمک به همه ارگان ها به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی است تا در آینده شرمنده خون شهدا، خانواده شهدا و انقلاب اسلامی نباشیم.»

وي زیبایی های شهرستان بیله سوار مغان را غیر قابل توصیف خواند و آن را قطعه ای از بهشت دانست که به دلیل طبیعت وصف ناپذیر و موقعیت استراتژیکی، آن شهرستان را به سوی پیشرفت روزافزون سوق می دهد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از مسئولان شهرستانی خواست تا از ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامي نهایت بهره را ببرند.

دكتر رسولي  از زحمات ايوب سرافراز؛ رئيس قبلي قدرداني و حسين منفرد را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد بيله سوار معرفي كرد.

فرماندار شهرستان بیله سوار مغان نيز قدمت شهرستان بیله سوار مغان در پیشتازی در زمینه علمي را یادآور شد.

آرام حلیم علاقمندی مردم شهرستان در ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی، هبه زمین در بهترین نقطه شهر و کمک های مالی فراوان برای ساخت بناهای کنونی را دست آورد مردم این منطقه دانست که پتانسیل لازم برای رشد مراکز علمی را بیش از پیش فراهم کرده است.

وي اظهار كرد: « وجود استعدادهای طبیعی از جمله زمین های حاصلخیز و وجود گمرک بین المللی، شرایط لازم را  براي ایجاد منطقه آزاد تجاری و از جمله بین المللی کردن دانشگاه های شهرستان و پیشرفت روز افزون این منطقه فراهم خواهد كرد.»

حجت الاسلام علیپور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل محیط دانشگاه را محیط تولید علم قلمداد و ضمن قدرداني از زحمات رئيس قبلي براي رئيس جديد در این مسئولیت خطیر آرزوی توفیق كرد.

رئيس قبلي واحد بيله سوار تکمیل ساختمان آموزشی به متراژ بیش از 6000 متر مربع و پرداخت بدهی 2 میلیاردی و ایجاد رشته های متعدد و از جمله ایجاد مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد را از جمله مهمترین عملکرد خود عنوان کرد .

حسين منفرد سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان با تقدیر و تشکر از زحمات تمامی روسای قبلی، مسئولین شهرستانی، مرزداران غیور و مردم نجیب مغان در ایجاد زیرساختها و امکانات بالقوه در این نقطه تشكر كرد.

منفرد گفت: «با همکاری و همدلی بیشتر در رشد و گسترش دانشگاه خواهیم کوشید تا دانشجویان عزیز بتوانند در بهترین فضای آموزشی به ادامه تحصیل بپردازند.»

وي افزود: « با وجود مشکلات مالی، حوزه مالی واحد بهترین عملکرد را داشته است که جای تقدیر و تشکر دارد  و برای پیشرفت دانشگاه در حوزه های دانش بنیان، جذب دانشجو، جذب رشته های جدید و ایجاد اتوماسیون اداری برنامه های متعددی خواهیم داشت.»