1396/08/09 تمديد مهلت ارسال مقاله به کنفرانس سراسری نهج البلاغه
    دبیر اجرایی کنفرانس سراسری نهج البلاغه از تمديد مهلت ارسال مقاله تا 20 آبان ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، اظهار كرد: «با توجه به درخواست برخی از پژوهشگران و به منظور اتخاذ تدابیر بیشتر جهت برگزاری هر چه بهتر کنفرانس، مهلت ارسال مقالات تا 20 آبان ماه تمدید شد.»

وي با بيان اين كه تاکنون نزدیک 140 اثر به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است گفت: «کنفرانس سراسری علمی، تخصصی نهج البلاغه با رویکرد فرهنگی در 15 محور با رویکرد فرهنگی جهت تولید محتوای علمی کاربردی متناسب با نیازهای روز جوامع بشری برگزار مي شود. »

حاجي محمدي بيان كرد: «بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، کنفرانس سراسری علمی تخصصی نهج البلاغه در یکی از روزهای 13 یا 14 آذرماه با شرکت اندیشمندان، اساتید و پژوهشگران این عرصه در سالن دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار مي شود.»

وي افزود: «بر اساس تدابیر اتخاذ شده، در کنار کنفرانس، برنامه های جانبی از جمله کارگاه علمی با موضوع "پژوهش های نهج البلاغه ای؛ فرصت ها و آسیب ها" با حضور دکتر دلشاد تهرانی از چهره های برجسته کشور در نهج البلاغه، تجلیل از شخصیت های برتر نهج البلاغه و همچنین نمایشگاه تخصصی کتاب نهج البلاغه برگزار مي شود.»

دبیر اجرایی کنفرانس سراسری نهج البلاغه ضمن تشکر از استقبال نخبگان و اهل قلم که در زمینه های مختلف اقدام به ارسال چکیده و یا ارائه مقاله کرده اند،از تمام پژوهشگران علاقمند دعوت کرد تا آثار مکتوب خود را از طریق سایت کنفرانس به آدرس http://nahjconfiau.ir  ارسال نمایند.

وي تصريح كرد: « برای تمام مقالات پذیرش شده از سوی دانشگاه آزاد اسلامی گواهی صادر مي شود.»