1396/08/09 رئیس نهاد نمایندگی مقام معظهم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل: جهش کاری در حوزه فرهنگی دانشگاه چشمگیر است
    رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل گفت: «جهش کاری در حوزه فرهنگی دانشگاه چشمگیر و رو به رشد است و این روند مثبت تداوم خواهد داشت.»

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام سیف الله مدبر در نشستي با مسئولین فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: «جهش کاری در حوزه فرهنگی دانشگاه چشمگیر و رو به رشد است و این روند مثبت با برنامه ریزی های دقیق ادامه دار خواهد بود.»

وی ادامه داد: «با توجه به اینکه اربعین حسینی را در پیش رو داریم باید در آگاه سازی و تبیین ابعاد مختلف نهضت حسینی فعال تر از گذشته عمل شود.»

دکتر مدبر افزود: «دانشگاه ها مکان مناسبی جهت آگاه سازی و رشد و تعالی جوانان است و باید در مناسبت های مختلف از این فرصت استفاده نموده و در جهت آگاهی بخشی به دانشجویان گام های اساسی برداشته شود.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل بیان کرد: «کنگره ی اربعین حسینی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد که در این کنگره برنامه های مختلف مذهبی و فرهنگی در نظر گرفته شده است.»

دکتر مدبر تاکید کرد: «کنگره اربعین حسینی با رویکرد معرفی رشادتهای حضرت زینب (س) و با همکاری عموم دانشجویان برنامه ریزی شده است که در انجام امور اگر دانشجویان شرکت داشته باشند، آن کار مبارک و بابرکت خواهد بود.»

وی ادامه داد: «دانشجو با یک اخلاص و هدف خاص پا به عرصه می گذارد و باعث زیبایی بخشی به فرآیند امور می شود به همین منظور باید از همکاری و حضور دانشجویان در عرصه های مختلف جامعه و دانشگاهی استفاده کرد.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل عنوان کرد: «حضرت زینب (س) در تمام جهات زندگی از جمله شجاعت، تربیت فرزندان صالح، علم و تقوا یک الگوی ویژه است و باید از این فرصت پیش آمده برای برگزاری یک کنگره باشكوه، حداکثر بهره را برد.»