1396/08/09 فرمانده انتظامي استان اردبيل: نيمي از نيروي انساني پليس، دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامي است
    فرمانده انتظامي استان اردبيل گفت: «بخش قابل توجهي از نيروي انساني پليس دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامي هستند و به اين دانشگاه تعصب دارند.»

به گزارش خبرنگار آنا، سردار حسين عبدي در ديدار با رييس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل بيان كرد:« مقوله امنيت در حوزه ماست و دانشگاه و مراكز علمي و فرهنگي مي توانند در اين امر ما را ياري كنند.»

وي افزود: « آسيب هاي اجتماعي همه خانواده ها را تهديد مي كند و استادان و دانشجويان مي توانند در اين زمينه به پليس و جامعه خدمت كنند.»

اين مقام مسئول اظهار كرد: « مواد مخدر صنعتي نياز به ورود از خارج نيست، توليد آن ها از طريق اينترنت و ماهواره آموزش داده مي شود و افراد قادرند در آشپزخانه خود اقدام به توليد كند.»

عبدي با اشاره به خطراتي كه در اين زمينه براي دانشجويان وجود دارد، تصريح كرد: « شب هاي امتحان تبليغات گسترده اي براي استفاده از مواد مخدر صورت مي گيرد كه ضرورت دارد آگاهي هاي لازم در اختيار دانشجويان قرار گيرد.

فرمانده انتظامي استان اردبيل بر تقويت همكاري بين دانشگاه آزاد اسلامي و پليس در زمينه هاي مختلف به خصوص كاهش آسيب هاي اجتماعي تاكيد كرد.

رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل:

رويكرد دانشگاه به سمت حل مشكلات اجتماعي و اقتصادي است

رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل نيز رويكرد دانشگاه را به سمت حل مشكلات اجتماعي و اقتصادي عنوان كرد.

دكتر اسحق رسولي اظهار كرد: « دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاهي مردمي است و از ظرفيت عالي و استانداردهاي آموزشي و پژوهشي بالا برخوردار بوده و در حوزه فن آوري ورود خوبي داشته است.»

وي گفت: « از اينكه پليس را افراد دانشگاهي مي بينيم خيلي خوشحاليم كه نيروي انتظامي  كارها را به صورت علمي پيش مي برد و تاثيرگذاري اش را در جامعه مشاهده مي كنيم.»

عضو هيات علمي واحد اردبيل خاطرنشان كرد: « حوزه ماموريت نيروي انتظامي زياد است و در زمينه هاي زيادي نياز به بهره گيري از نيروهاي متخصص دارد و اين تخصص ها در دانشگاه جمع است.»

دبير هيات امناي استان اردبيل با تاكيد بر نقش دانشگاه ها در پيشرفت جامعه تصريح كرد: « فرهنگ سازي دانشگاه كار پليس را راحت تر كرده و باعث شده نابهنجاري ها و مشكلاتي كه منجر به رجوع به پليس مي شود، كمتر شود.»

وي افزود: « افراد تحصيلكرده اگر تخلف كند جري نمي شود و زودتر متقاعد مي شود.»

رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل امنيت و آرامش خانواده ها را مديون پليس دانست و اضافه كرد: « در ايام عادي قدر امنيت احساس نمي شود ولي دانشگاهيان قدر آن را بيشتر مي دانند و به خوبي درك مي كنند كه زحمات شبانه روزي و بدون تعطيلي پليس باعث آرامش و امنيت شده است.»

رسولي با تاكيد بر گسترش زمينه همكاري طرفين اظهار كرد: « از ظرفيت دو نهاد براي پيشبرد امور و حل معضلات اجتماعي بهره بگيريم.»