1396/08/06 دكتر اسحق رسولي: بيمارستان دانشگاه آزاد اسلامي، اعتباري براي استان اردبيل است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل، راه اندازي بيمارستان آموزشي و درماني امام رضا (ع) را اعتباري براي استان اردبيل قلمداد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در ديدار با رئيس بيمارستان امام رضا (ع) اظهار كرد: «اين بيمارستان ماحصل همكاري و هم افزايي بخش هاي مختلف دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل است كه توسط دانشگاه علوم پزشكي اردبيل تجهيز و در حال راه اندازي است.»

وي بيان كرد: « دانشگاه آزاد اسلامي همراه دانشگاه علوم پزشكي خواهد بود تا دغدغه هاي موجود در راه اندازي اين بيمارستان رفع شده و هر چه سريع تر و به طور كامل در اختيار همشهريان و هموطنان عزيز قرار گيرد.»

وي تاخير يك روزه را هم در راه اندازي بيمارستان، هزينه فرصت از دست رفته تلقي كرد.

دكتر محمدرضا رضايي بنا رئيس بيمارستان امام رضا (ع) نيز ضمن قدرداني از زحمات و تلاش هاي دانشگاه آزاد اسلامي، بيان كرد: « اين بيمارستان در مراحل نهايي تكميل و در شرف راه اندازي است و اميدوارم دانشگاه آزاد اسلامي نيز در جهت سرعت بخشيدن به اين امر، همكاري بيشتري داشته باشد.»

رئيس بيمارستان آموزشي و درماني امام رضا (ع) افزود: « از نظر فني آمادگي لازم جهت راه اندازي بيمارستان در آذرماه امسال را داشته و در حال تكميل و رفع چند مورد از نواقص هستيم.»

وي گفت: « ما نمي خواهيم اين بيمارستان در زمان اعتباربخشي از سوي مسئولين و كارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از درجه اول تنزل يابد و لذا بايد استانداردهاي مشخص شده را در حد بالايي اعمال كنيم.»

در اين ديدار، معاونان عمراني و اداري و مالي و برخي از مسئولين دانشگاه، دكتر اسحق رسولي را همراهي مي كردند.

به گزارش خبرنگار آنا، بيمارستان آموزشي و درماني امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل به مدت 15 سال به صورت قراردادي در اختيار دانشگاه علوم پزشكي اردبيل قرار گرفته است كه آموزش عملي رايگان دانشجويان پزشكي و پيراپزشكي از جمله مفاد اين قرارداد است.