1396/08/06 مدیرکل فرهنگی و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل: تشکل ها و کانون های دانشگاه آزاد اسلامی متحد شوند
    مدیرکل فرهنگی و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: «تشکل ها و کانون های دانشجویی دانشگاه باید در انجام فعالیت های مختلف با یکدیگر متحد باشند.»

به گزارش خبرنگار آنا، سعید حاجي محمدی در جمع دبیران تشکل ها و کانون های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد: «در عصر حاضر کار فرهنگی و اجتماعی بسیاز حائز اهمیت است و دانشجویان باید با الهام از منویات مقام معظم رهبری در این زمینه ها فعالیت کنند.»

وی افزود: «بستر مناسبی برای فعالیت فرهنگی و اجتماعی ایجاد شده است که باید از این بستر حداکثر استفاده را کرد و در راستای پیشرفت حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، یک همت جمعی انجام داد.»

حاجي محمدی بيان کرد: «درصدد حل مشکلات مالی و امکاناتی این تشکل ها و کانون ها هستیم اما این مشکلات نباید تاثیری در فعالیت این گروه ها داشته باشد.»

وی گفت: «دبیران فعال در حوزه فرهنگی باید اهتمام جدی به خرج دهند و با فعالیت مستمر خود، دانشجویان را به سوی انجام امور فرهنگی و اجتماعی سوق دهند.»

حاجي محمدی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از تمام این فعالیت ها حمایت می کند، بیان کرد: «از کلیه دانشجویان علاقمند دعوت می شود با توجه به حوزه علاقمندی خود در این تشکل ها یا کانون ها فعالیت کنند.»

در ادامه این جلسه دبیران تشکل ها و کانون های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نقطه نظرات خود را اعلام كرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.