1396/08/06 رئيس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: موفقيت دانشگاه در گرو تبديل علم به ثروت است
    رئيس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، موفقيت دانشگاه هاي كشور به خصوص دانشگاه آزاد اسلامي را در گرو تبديل علم به ثروت دانست.

به گزارش آنا، حجت الاسلام سیف اله مدبر در جمع استاندان و كاركنان واحد خلخال اظهار كرد: «باید به سمتی پیش بریم که دانشگاه ها بتوانند خودکفا باشند و در دانشگاه های هر منطقه متناسب با نیاز ها و پتانسیل های آن منطقه رشته های دانشگاهی ایجاد شود.»

وی گفت: «برای مثال همین استان اردبیل پتانسیل های منحصر به فردی دارد از جمله وجود کوه ها و معادن عظیم كه شرایط را برای ایجاد رشته های مرتبط با صنعت و معدن مهیا کرده است و ما نیز از این موارد استقبال می کنیم.»

اين مقام مسئول عنوان كرد: « زمانی می توان با مرید و مرادی پیش رفت که بتوان باور را در دانشجویان ایجاد کرد و نباید علم را در تئوری خلاصه کرده و در حقیقت باید علم را به صورت عملي برای دانشجویان ارائه داد.»

دکتر مدبر عنوان کرد: «هر ملت یک ریشه علمی دارد و اگر آن ریشه به علم امروز ما گره نخورد قطعا در حوزه های علمی خواهیم لنگید.»

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل اذعان کرد: «دشمنان سعی کرده اند در بعضی کشورها گذشته علمی را با استفاده از صلب زبان و اصطلاحات، حذف کنند و در  کشور ما نیز به صورت خفیف برخی اتفاقات رخ می دهد و باعث تضعیف علمی کشور می شود.»

مدبر افزود: «نباید اجازه داد دشمن ما را از اصطلاح های علمی پدران خود جدا کند و در این بین باید از شیطنت های دشمن آگاه باشیم.»