1396/07/27 رييس دانشگاه آزاد اسلامي در ديدار با شهردار اردبيل: از گنجینه تخصص های اعضای هیات علمي دانشگاه براي مديريت شهري استفاده شود
    رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بر استفاده از ظرفيت ها و گنجينه تخصص اعضای هیات علمي دانشگاه براي توسعه مديريت شهري تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در ديدار با شهردار اردبيل اظهار كرد: «براي مديريت شهري به تمامي تخصص ها نياز هست و همه اين تخصص ها در دانشگاه ها وجود دارد.»

وي افزود: «براي استفاده از اين گنجينه علمي بايد اولويت های مدیریت شهری مشخص شده،  گروه های کاری  تعريف و به صورت كاملا سازماني همكاري لازم صورت پذيرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل رويكرد جديد دانشگاه آزاد اسلامي را از  آموزش به سمت پژوهش، کارآفرینی و فناوری معرفي كرد و  گفت: «این امر نیاز به تعامل جدی با دیگر نهادها و سازمان ها به ویژه مدیریت شهری دارد.»

شهردار اردبیل هم در اين ديدار همکاری مدیریت شهری و دانشگاه را از جمله عوامل مهم در توسعه پایدار شهری عنوان کرد .

حمید لطف اللهیان با اشاره به ظرفیت های بالای علمی دانشگاه ها عنوان کرد: «اساتید جزء نخبگان جامعه به شمار می آیند و دانشجوها به عنوان ظرفیت های خلاق می تواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف  توسعه محور شهرداری اردبیل  داشته باشد .»

وي افزود: «شهرداری به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی برای دستیابی به یک جامعه توسعه یافته نیاز به یک رویکرد انسان محور دارد که جامعه دانشگاهی در نیل به این مهم نقش سازنده ای ایفا می کند»

به گزارش آنا، انعقاد تفاهم نامه در زمينه هاي علمي و پژوهشي از موارد مورد تاكيد رييس دانشگاه آزاد اسلامي و شهردار اردبيل بود.