1396/07/25 رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبيل: آینده کشور در دست دانشجویان و طالبان علم است
    رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اظهار کرد: «برخلاف دوران مدرسه، در دانشگاه دانشجویان باید به دنبال علم و ارزش ها باشد.»

به گزارش خبرنگار آنا؛ حجت السلام ولمسلمین سیف اله مدبر در همایش دانشجویان ورودی جدید، گفت: «دانشجویان باید نگاه شناسی داشته باشند که این نگاه ها به خود دانشجو ، دانشگاه و اساتید مورد توجه قرار گیرد و هرکسی بتواند این نگاه را بسازد و استفاده کافی این موارد ببرد به قطعا به مقصد می رسد و اگر این نگاه ها مبهم بماند رشد و تعالی دانشجو به سرانجام نمی رسد.»

وي  تصریح کرد: «برای هر قدم دانش طلبان در راه علم به اندازه یک سال عبادت ثبت می شود و این اهمیت ویژه علم را در دین اسلام نمایان می کند.»

مدبر عنوان کرد: »جامعه امروزی چشمش را به دانشجویان دوخته است زیرا که آینده کشور دردست طالبان علم است و دانشجویان سرنوشت مملکت را تعیین خواهند کرد.»

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: «تمامی پیشرفت های کشور را جوانان رقم می زنند و همه چشم امید را به جوانان دوخته اند.»

وي تصریح کرد: «هر کشوری که  سه محور تحقیر علمی، تحقیر فرهنگی و تحقیر نظامی را بپذیرد، جامعه اش از هم می پاشد و در کشور ما نیز دانشجویان باید برای خروج از تحقیر علمی قدم بردارند.»

11  کانون فرهنگی هنری توسط دانشجویان تشکیل و اداره می شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: ۱۱« کانون فرهنگی هنری توسط خود دانشجویان تشکیل و اداره می شود و دارای برنامه های مختلف در غالب هیات های مذهبی، تشکل های سیاسی، اقامه نماز، کانون های مهدویت، قرآنی، حجاب و عفاف، سلامت و کانون موسیقی هستند که در این زمینه نیز از دانشجویان دعوت به حضور و همکاری می شود.»

عليرضا عبدالرحیمی با اشاره به دیگر فعالیت های این دانشگاه، بیان كرد: «برگزاری مراسم در مناسبت ها، وفات ها، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری، جشنواره های استانی و ملی، گارکاه های آموزشی، اردو های علمی، سیاحتی، زیارتی و... از دیگر برنامه هایمان است.»

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبيل در ارتباط با امور مدیریت دانشجویی اظهار کرد: «۲ خوابگاه با عنوان خوابگاه وهاب زاده با ظرفیت ۱۰۰ نفر در محوطه سایت بسیج و خوابگاه حافظ با ظرفیت ۵۰۰ نفر با تمام امکانات از جمله سالن مطالعه، سالن ورزشی و... در اختیار خواهران دانشجو است.»

وظیفه حراست صیانت از سرمایه های ملی است

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: «مسولیت حراست و صیانت از سرمایه های ملی در دانشگاه ها و سازمانها بر عهده حراست بوده و هر کشوری سرمایه ها ی متعدد و مختلفی همانند نفت و گاز  و.. دارد اما بالاترین سرمایه ای برای هر کشور سرمایه نیروی انسانی آن است.»

رضا توحیدی در همایش دانشجویان ورودی جدید واحد اردبيل بيان كرد: «وظیفه ما نیز حفظ و صیانت از این نیروی انسانی و سرمایه های ملی است وظیفه ما تامین آسایش و آرامش و امنیت در دانشگاه برای دانشجویان است.»

وی افزود: «دانشجویان باید منشورابلاغی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی را درنظر گرفته و نوع پوشش و لباس خود را با این قوانین منشور تطبیق دهند.»

توحیدی اظهار کرد: «دانشجویان در هر حوزه ای که به مشکلی برخورد کردند ابتدا باید به ریس حوزه مورد نظر اطلاع دهند در صورت عدم پاسخگویی مسایل را برای پیگیری  با حراست دانشگاه در میان بگذارند.»