1396/07/25 همايش بزگ دانشجويان ورودي جديد در واحد اردبيل برگزار شد
    همايش بزگ دانشجويان ورودي جديد با حضور رييس و معاونان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا دکتر اسحق رسولی گفت: « امروزه دانشگاه ها در دنیا مرجع و نهادی هستند که جوامع را برای ورود به آینده ای مبهم و ناشناخته هدایت می کنند.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل افزود: «جوامع انسانی علاقه دارد بداند چه آینده ای در انتظارآن ها است و به همین دلیل بازار پیشگویی این روز ها داغ است.»

وي بیان کرد: «بعد از انقلاب صنعتی و اطلاعاتی و حرکت به سمت جامعه دانشی در جریان است و مدام انقلابات پی در پی و جدیدی در دنیا به وجود می آید و جوامع را با چالش های جدید رو به رو می کند.»

رسولي  گفت: «کشور ها در تلاش هستند کلیه راه های توسعه و پیشرفت را یک شبه طی بکنند و انقلاب ها و امکانات باعث شده کشور های عقب مانده یا عقب نگه داشته شده به خوبی خلع را در راه توسعه پر کنند.»

وی افزود: «جامعه اسلامی ایران با اتکا به اعتقادات دینی و باور های دینی خود فصل جدیدی را در جهان کنونی آغاز کرده و پیشرو در زمینه های مختلف توسعه است.»

رسولی تصریح کرد: «امروزه دانشگاه ها تنها مرجعی هستند که جوامع را برای جرکت در آینده ای نامشخص و نامعلوم هدایت می کنند و دانشگاه ها و افراد دانشگاهی رسالت سنگینی را بر عهده دارند.»

وی عنوان کرد: «جامعه ای موفق خواهد بود که عالمان و دانشگاهیان آن جامعه از دیگران عقب نماند و باید در عصر انفجار دانش شاهد خدمت این قشر به جامعه باشیم.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «نباید سرگرم یک سری تکنولوژی ها و صنایع نوین باشیم و به عنوان سرگرمی و بازی به این موضوعات نگاه کنیم.»

وی بیان کرد: «ما باید بدانیم در قبال چه کسانی مسوولیت داریم و درعین حال که دانشجویان حقوقی تحت عنوان حقوق دانشجویی دارند، مسوولیت و تکالیف خود را نیز باید بشناسند.»

هدف مسوولان این است که  دانشجویی به خاطر مشکل مالی  از ادامه تحصیل باز نماند

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در همايش بزگ دانشجويان ورودي جديد گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با شهریه های دریافتی از دانشجویان اداره می شود و از بودجه های دولتی استفاده ای نمی برد و بالعکس در پرداخت بیمه و مالیات نیز به دولت کمک رسانی می کند.»

حسين عليپور افزود: « گاهی دانشجویان توان پرداخت یک جای شهریه را ندارند که برای راحتی در پرداخت این شهریه ها توسط دانشجویان 5 راه کار ارایه کرده ایم که یکی از راه ها پرداخت شهریه متغیرهمه دانشجویان به صورت وام دانشجویی است که میزان آن بستگی به مقطع تحصیلی دانشجویان دارد.»

وي اظهار كرد: «نوع دوم وام های  دانشجویی وام ازدواج می باشد نوع سوم وام دانشجویی هم که از طریق وزارت علوم برای دانشگاه ها ارایه  می شود و حتما توصیه ما این است که دانشجویان پیگیر این نوع وام باشند.»

وي ادامه داد: «علاوه بر این سه نوع وام که در اختیار دانشجویان قرار دارد،  اگر دانشجویی هم چنان با مشکل مالی مواجه باشد شهریه های متغییر دانشجویان اقساط بندی می شود.»

او افزود: «هم اکنون نیز در حال رایزنی با بانک ها و قرض الحسنه ها برای امضای تفاهم نامه هایی جهت دریافت وام توسط دانشجویان از بانکها و قرض الحسنه ها هستیم.»

عليپور بیان کرد: «به طور کلی هدف ما مسولین دانشگاه آزاد اسلامی این است که هیچ دانشجویی به خاطر کوچکترین مشکل مالی  از ادامه تحصیل باز نماند.»

10 ایده دانشجویی با حمایت دانشگاه به مرحله تولید رسیده است

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: «ارتباط دانشجویان با حوزه معاونت پژوهشی در در دو مرحله می باشد که در مرحله اول بحثهای تکلیفی که مربوط به درسهای عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی است و بخش دوم مربوط به حوزه علاقه مندی های دانشجویان به بحث پژوهش است.»

محمد ضعیفی زاده افزود: «هر دانشجوی علاقه مند به پژوهش  50 درصد مسیر پژوهشگر شدن را طی می نماید به طوریکه از 137 اختراع ثبت شده بنام دانشگاه بیش از 100 اختراع متعلق به دانشجویان بوده و 10 طرح نیز با حمایت دانشگاه به مرحله تولید رسیده است.»

وي تصریح کرد: «حوزه معاونت پژوهشی دو وظیفه اساسی دارد که وظیفه اول این حوزه تولید علم و وظیفه دوم تجاری سازی علم است که رویکرد جدید تجاری سازی علم در اولویت است.»

معاون پژوهشی دانشگاه آزد اسلامی اردبیل بیان کرد: «حوزه پژوهش دربخش تجاری سازی در دو بخش یاریگر دانشجویان است ،  اول در بخش مرکز تحقیقات و دوم از طریق مرکز رشد و واحدهای فن آور که دانشجویان تسهیلات لازم را جهت انجام طرح های و ایده های خود دریافت می کنند.»

وی گفت: «هر یک از دانشجویان که بتوانند در مجلات خاص و معتبر مقالاتی را چاپ کنند کاملا از پرداخت شهریه معاف می شوند. و یا اگر دانشجویانی علاقه به شرکت در طرح تحقیقاتی و ایده خاصی داشته باشند میتوانند از طریق انجمن های علمی و یا باشگاه پژوهشگران جوان به فعالیت بپردازند.»

تشریح نحوه انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار كرد: «در هر ترم دانشجویان دسترسی به انتخاب حداقل 12 واحد و حداکثر 20 واحد درسی دارند ودر نیمسال تابستانی نیز مجاز به انتخاب حداکثر 8 واحد درسی هستند و البته برای دانشجویانی که معدلشان بیشتر از 17 است انتخاب 24  واحد درسی امکان پذیر است.»

مهران داوری بینا گفت: «اگر هر دانشجویی سه شانزدهم جلسات درسی را غیبت داشته باشد استاد مربوطه می تواند واحد درسی  مورد نظر را برای دانشجو حذف کند.»

وي ادامه داد: « اگر معدل دانشجویی کمتر از 12 شود دانشجو مشروطی حساب می شود و دانشجویانی که دو ترم مشروط شوند در آستانه اخراجی قرار می گیرند و در این صورت نیاز به اخذ مجوز خواهد بود و دانشجویان مشروطی فقط مجاز به انتخاب 14 واحد درسی هستند.»

دانشکده علوم پزشکی واحد یکی از بهترین ها فضاها را برای تحصیل داراست

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بيان كرد:« دانشکده علوم پزشکی با 32 سال سابقه تاسیس در برهه های مختلف زمانی توانسته برای دانشگاه افتخار آفرین باشد.»

توكل موسی زاده افزود: »امکانات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در سطح استان یکی از بهترین فضاها را برای تحصیل در رشته های پزشکی فراهم ساخته است.»

او گفت: «امیدواریم که با حضور فارغ التحصیلان امسال ما در رشته های پزشکی، پرستاری، مامایی وعلوم آزمایشگاهی در سالهای بعدی شاهد افتخار آفرینی های بزرگتر از سوی این دانشکده باشیم.»

وي تصريح كرد: «هم اکنون نیز در نظر داریم علاوه بر رشته های موجود بر تعداد رشته های این دانشکده نیز بیافزاییم.»