1396/07/22 مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل: وظیفه حراست، صیانت و حفاظت از محیط دانشگاه است
    مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل وظیفه حراست را صیانت و حفاظت از محیط دانشگاه معرفي كرد.

رضا توحیدی در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: «جوانان سرمایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و حراست دانشگاه نیز وظیفه خطیر حفاظت از این سرمایه ها را دارد.»

وي ادامه داد: « دانشجویان نیز باید نهایت همکاری را با تمام ارگان های دانشگاه داشته باشند تا فضا کاملا آماده برای کسب علم و دانش باشد.»

توحيدي افزود: «دانشجویان وقتی وارد فضای دانشگاهی می شوند باید تمام وظایف یک دانشجو را به خوبی بشناسند و در رعایت شئونات فرهنگی و اجتماعی زبان زد باشند و جهت کسب علم و دانش در دانشگاه حاضر شوند.»

وي تصریح کرد: «نباید شاهد این باشیم که دانشجویی پس از ورود به دانشگاه موارد اخلاقی را رعایت نکرده و به انحرافات کشیده شود.»

وي ادامه داد: « این اصلا خوشایند نبوده در شان یک دانشجو که به دنبال فراگیری علم و دانش است نیست، فلذا حراست دانشگاه نیز در راستای حفظ سلامت اخلاقی دانشجویان و صیانت از آن ها تلاش می کند.»

مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل عنوان کرد: «دانشجویی به موفقیت خواهد رسید که از تمامی حاشیه های اجتماعی و اخلاقی به دور باشد و صرفا در راستای کسب تجارب علمی تلاش کند و حراست نیز برای رسیدن به این هدف والا همیشه در کنار دانشگاه و دانشجویان خواهد بود.»

توحیدی گفت: «حراست دانشگاه نیروی نظامی یا ژاندارم نبوده و با کسی برخورد چکشی نمی کند، بلکه حراست، امین دانشجویان است و با گفتگو و ارشاد قصد حل مشکلات دانشگاه و افراد خاطی را دارد و انتظار داریم دانشجویان نیز حراست را برای خود یک فضای امن و پشتوانه بدانند.»

وی تاکید کرد: «از تمامی دانشجویان عزیز و استادان و همكاران  محترم در خواست همکاری در کلیه ی زمینه ها را داریم.»

توحیدی گفت: «تمامی فعالیت های حراست با حفظ تکریم و احترام انجام می شود و هیچ گونه توهین و اهانت به کسی نمی شود.»

وي اظهار اميدواري كرد كه  شاهد دانشگاهی سالم و در پی آن جامعه ای سالم داشته باشیم.