1396/07/17 فارغ التحصيل رشته پزشكي واحد اردبيل «سومین قرآن منظوم فارسی» را منتشر كرد
    سومین قرآن منظوم فارسی با عنوان «منظومه ی شفا » توسط دكتر سيد آرش قاسم زاده فارغ التحصيل رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل منتشر شد.

قاسم زاده در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: « «منظومه ی شفا » حاصل تلاش یازده سال کار تحقیقی- ادبی اينجانب است كه در اين مدت کل قران کریم را در قالب 6 هزار بیت به نظم دراورده و در یک مجلد 233 صفحه ایی منتشر كردم.»

وي با بيان اين كه «منظومه شفا» امسال از سوی انتشارات شمس دانش در تهران منتشر شد، بيان كرد: «اين كتاب منظومه ای در قالب مثنوی است که از ۱۱۴ سوره قرآن کریم اقتباس شده است»

وي ادامه داد: «این کتاب در شمارگان ۱۰۰۰نسخه، و به قیمت ۱۹۵۰۰۰ریال توسط انتشارات شمس دانش در سال جاری وارد بازار کتاب شده است.»

قاسم زاده تصريح كرد: «نخستین قران منظوم توسط صفی علیشاه در دوران صفویه تدوین شد و در سال 1376 نیز دکتر امید مجد قران را به سبک شاهنامه منظوم کرد.»

دکتر سید آرش قاسم زاده متولد سال ۱۳۵۲ در شهر رشت، شاعر و پزشک فارسی زبان گیلانى بوده و در سال 77 از رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل فارغ التحصيل شده است.

وي كه در دو رشته طب و حقوق قضایی به تحصیل پرداخته است  از ديگر آثار خود «ساقى نامه» و «مفردات عاشقى» را معرفي كرد.

قاسم زاده در گفتگو با خبرنگار آنا دوران تحصيل در رشته پزشكي واحد اردبيل را به نيكي ياد كرده و از آن دوران به عنوان آغازگر موفقيت هاي خود ياد كرد.