1396/07/16 عضو هیأت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامي اردبیل: بحران زيست محيطي حاصل بی توجهی به دانش تخصصی در سیاستگذاری هاست
    عضو هیأت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامي اردبیل بحران هاي موجود زيست محيطي را حاصل بی توجهی به دانش تخصصی در سیاستگذاری ها و بیکاری فارغ التحصيلان رشته محیط زیست دانست.

به گزارش خبرنگار آنا، فاطمه ناصحي در همايش «چرا باید یک فعال محیط زیست بود» اظهار كرد: « مشکل بیکاری فارغ التحصيلان محیط زیست  وبی توجهی به دانش تخصصی محیط زیست در سیاستگذاریها  باعث شده  در بحرانهای محیط زیست رتبه ناامیدکننده ای را شاهد باشيم.»

وي كه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل سخن مي گفت با تاكيد بر نقش تشكل هاي مردم نهاد در ارتقاي فرهنگ زیست محیطی از دولتمردان خواست  بهای بیشتری به آن ها بدهد.

عضو هیأت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامي واحد اردبیل با بيان اين كه  ادامه‌دار بودن این وضعیت تبعات جبران‌ناپذیری را درپی خواهد داشت، بيان كرد: « متخصصان محیط زیست باید در مرحله اول به مسؤولیت اجتماعی خود واقف باشند و به آن عمل کنند تا انتظار برخورد مناسب از سایر افراد را داشته باشیم.»

وي اظهار كرد: «دخالت افراد غیر متخصص در این حوزه بسیار ناراحت کننده است وباید چاره‌ای برای این وضعیت اندیشیده شود.»

مسؤول انجمن دیده‌بان محیط زیست اردبیل در این همایش بیان کرد: «اگر مردم ما اهمیت فعالیت‌های محیط زیستی را درک کنند جامعه‌ای بهتر برای زندگی کردن خواهیم داشت چرا که راه رسیدن به حقوق شهروندی و کرامت انسانی در پایبندی به اصل محیط زیست است.»

صادق پناهی افزود: « امیدواریم در سال‌های آینده شاهد فعالیت‌های بیشتر و تأثیرگذارتری در اردبیل  باشیم که این مهم نیازمند حمایت مسؤولان و نگاه مثبت آنها به اینگونه فعالیت‌ها است.»