1396/07/15 رييس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل خبر داد: برگزاري سومین کنفرانس ملی تازه های سلولی و مولکولی در واحد اردبيل
    رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از برگزاري سومین کنفرانس ملی تازه های سلولی و مولکولی ایران در در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا،  نشست تخصصی تبیین و سومین کنفرانس ملی تازه های سلولی و مولکولی ایران با حضور اساتید برجسته بیولوژی و چهره های ماندگار علمی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.

رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفت: «در این کنفرانس كه 26 و 27 مهرماه برگزار مي شود،  مقالات ملی مورد بررسی قرار گرفته و درنهایت مقالات قابل ارائه و برتر مشخص خواهد شد.»

دكتر اسحق رسولي بيان كرد: «برگزاری چنین کنفرانسهای علمی باعث نشاط علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خواهد شد.»

وي اظهار کرد: «این کنفرانس در راستای رویکردهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد و ما نیز صمیمانه از این کنفرانسهای علمی استقبال می کنیم.»

وی تصریح کرد: «دانشگاه های ایران جزو دانشگاه های نسل اول در دنیا محسوب می شود و با دانشگاه های نسل سوم روز دنیا فاصله بسیاری دارد و امیدواریم، حضور محققین و پژوهشگرهای برتر در این کنفرانسها تداوم داشته و باعث پیشرفت علمی دانشگاه های کشور شود.»

دکتر رسولی با اشاره به تشکیل دبیرخانه دایمی این کنفرانس گفت: «یک نهال علمی و کاربردی خوبی کاشته شده و در حال بارور شدن است و با درایت، دوراندیشی و تدبیر عوامل این دبیرخانه تحولات مطلوبی در فضای علمی دانشگاه ایجاد خواهد شد.»

سعید ذاکر، رئیس دبیرخانه دایمی کنفرانس تازه های سلولی و مولکولی در این جلسه اظهار داشت: «اولین همایش تازه های سلولی و مولکولی در سال ۹۱ در واحد پرند برگزار شد که در حاشیه این همایش مجوز دومین همایش را نیز اخذ کردیم.»

ذاکر تصریح کرد: «با مساعدت همکاران توانستیم مجوز دایمی دبیرخانه کنفرانس ها را بگیریم.»

وی بیان کرد: «سومین همایش تازه های سلولی و مولکولی ایران به درخواست معاونت پژوهشی واحد اردبیل در دانشگاه آزاد اسلامی این استان برگزار می شود و دور بعدی همایش نیز در واحد رودهن برگزار خواهد شد.»