1396/07/12 مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل در گفتگو با آنا: زمينه فعاليت براي همه سليقه هاي دانشجويي فراهم است
    مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: «زمینه فعالیت برای همه ی درخواست های دانشجویی در حوزه هاي مختلف فرهنگي، ديني و هنري فراهم است.»

سعید حاجی محمدی در گفتگو با خبرنگار آنا تصریح کرد: «دانشجويان براي فعاليت در زمينه هاي قرآني، مهدویت، نهج البلاغه، ورزشی، تئاتر، موسیقی، نشریه، خطاطی، گویندگی و مجری گری، اردو، فضای مجازی مي توانند با مراجعه به دفتر اداره کل فرهنگی و اجتماعی مستقر در دانشکده علوم طبقه همکف و دریافت فرم ثبت نام و تکمیل آن در کنار سایر دانشجویان به فعالیتهای فرهنگی و هنری بپردازند.»

وي با تبیین اهميت فعالیتهای فرهنگی و هنری دانشجویان، عموم دانشجویان را به شرکت و حضور فعال در این برنامه ها فراخواند .

وي اهمیت پرداختن به مسایل فرهنگی و معرفتی در کنار تحصیل علم را از ضروریات شخصیتی یک جوان شیعی و انقلابی برشمرد افزود: «با عنايت به هجمه وسیع فرهنگی دشمن، حضور فعال دانشجویان مي تواند به عنوان عنصر فعال پدافندی برای مقابله با تهاجم نرم باشد»

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اضافه کرد:«کانونهای فرهنگی و هنری مرکزی برای رشد استعدادهای بالقوه و عرصه ای مناسب و سالم برای فعالیتهای اجتماعی و گروهی است .»