1396/07/11 رئیس دانشکده علوم پایه واحد اردبیل در گفتگو با آنا: آزمایشگاه های واحد ، قابل استفاده برای ديگر ارگان ها و مراکز علمی و آموزشی است
    ريیس دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، آزمایشگاه های واحد را قابل استفاده برای ديگر ارگان ها، مراکز علمی و موسسات آموزشی دانست.

يوسف وثيق در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: «آزمایشگاه های مجهزی ازجمله؛ آزمایشگاه شیمی و فیزیک در گرایش های مختلف در سطح بالایی است که نه تنها خود دانشگاه بلکه، قابل استفاده برای ارگان ها، مراکز علمی و موسسات آموزشی است.»

وي افزود: «همچنین آزمایشگاه های زیست شناسی به شکل مطلوبی تجهیز شده است و گرایش های مختلف زیست شناسی را پوشش می دهد.»

وي اظهار كرد: «هم اکنون ۶ گروه آموزشی از جمله؛ گروه های شیمی، زیست شناسی، فیزیک، ریاضی، محیط زیست و کشاورزی در دانشکده علوم پایه فعالیت می کنند که زمینه برای تحصیل در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی در این دانشکده مهيا است.»

ريیس دانشکده علوم پایه واحد اردبيل بيان کرد: «رشته های دکترای تخصصی در رشته های شیمی فیزیک، شیمی آلی، فیزیک و محیط زیست و رشته های متنوعی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارايه می شود که پر طرفدارترین این رشته ها را گروه های زیست شناسی و شیمی تشکیل می دهد.»

وثیق افزود: «در حال حاضر ۱۵۰۰ دانشجو در دانشکده علوم پایه در حال تحصیل هستند که دو رشته میکروبیولوژی و شیمی بخش اعظمی از این دانشجویان را تشکیل می دهند.»

وي در خصوص اهمیت رشته های علوم پایه ابراز عقيده کرد: «اگر در جامعه علم پایه قوی باشد، رشته های دیگر به همان تناسب قدرت و قوت می یابند و به بیان دیگر علوم پایه همانند ریشه های یک درخت و میوه های آن رشته های دیگر است.»