1396/07/05 کارگاه هم اندیشی ظرفیت های تمدن سازی عاشورا در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد
    کارگاه هم اندیشی ظرفیت های تمدن اسلامی با شرکت 60 نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا؛ کارگاه هم اندیشی ظرفیت های تمدن اسلامی با شرکت 60 نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و با حضور رئیس دانشگاه و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد: « تمدن سازی عاشورا می تواند ابعاد ناشناخته انسان ساز و کمال آفرین دین اسلام را به جهانیان بشناساند.»

دکتر اسحق رسولی تصریح کرد: « این کارگاه ها نشانگر مبارزه با باطل به مصداق (جاء الحق و ذهق الباطل) همواره با پیام امر به معروف و نهی از منکر و در نهایت با شیوه جهاد و شهادت تا ابد و ظهور آقا امام زمان (عج) ادامه خواهد یافت.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عنوان کرد: « نقش دانشگاهیان در بستر سازی مناسب علمی، تحقیقی، تمدنی و متفکرانه در باره موضوع ماه محرم و فلسفه عاشورا می تواند نسبت به توسعه این مهم اثر گذار باشد و شعور حسینی را در راس برنامه های متعالی این ماه قرار دهد.»

حجت الاسلام دکتر سیف اله مدبر تصریح کرد: « اساس برگزاری چنین کارگاه هایی توسعه کرسی آزاد اندیشی بر اساس منویات مقام معظم رهبری در بین دانشگاهیان و اساتید است.»

دكتر بهروزي لك استاد حوزه و دانشگاه کشور در حاشیه برگزاری این کارگاه با اشاره به موضوعات  تاریخی، فلسفی و قرآنی واقعه کربلا گفت: « انقلاب اسلامی به پشتوانه فلسفه عاشورا و اصل ولایت فقیه تشکیل شده است.»

دکتر بهروزی لک تصریح كرد: «نقش اساتید دانشگاهی در مهندسی فکری و کاربردی فلسفه عاشورا و شناسایی چهره اصلی دشمنان اسلام به ویژه داعش و وهابیت غیر قابل انکار است.»