1396/07/04 ريیس دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: عامل اصلی پیشرفت تکنولوژیک جهان، رشته های فنی و مهندسی است
    ريیس دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: «عامل اصلی پیشرفت تکنولوژیک جهان و استمرار آن رشته های فنی و مهندسی هستند که بدون شک اگر مهندسی نبود سایر رشته ها به شکلی که قبل از انقلاب صنعتی بود ادامه می یافت.»

محمد قيامي در گفتگو با خبرنگار آنا افزود: «به عنوان مثال شما پزشکی را در نظر بگیرید که بدون امکانات تشخیصی می خواهد طبابت کند. یا سیاست مداری که بدون امکانات ارتباط الکترونیکی می خواهد با جهان ارتباط داشته باشد یا توریستی که بدون هواپیما یا کشتی یا قطار یا اتومبیل بخواهد دور دنیا بگردد.»

وي ادامه داد: «بنابراین دنیا به فنی و مهندسی احتیاج مبرم دارد و هر کشوری برای قدرتمند شدن بایستی به فنی و مهندسی اهمیت زیادی قایل شود.»

وی بیان كرد: «دانشکده فنی مهندسی تائیدیه قطعی خود را در سال ۹۵ اخذ کرده و در حال حاضر در رشته های مهندسی برق در دو گرایش الکترونیک و قدرت، مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک، مهندسی های عمران، صنایع، کامپیوتر،مکانیک و معماری در اختیار جویندگان علم و صنعت است.»

قیامی تصریح کرد: «دانشکده فنی واحد اردبيل در حال حاضر در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی دانشجو دارد که در مقطع کارشناسی ۱۵۰۰ دانشجو، در مقطع کارشناسی ناپیوسته ۶۰۰ دانشجو، در مقطع کارشناسی ارشد ۵۰۰ دانشجو و در مقطع دکترا ۴۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.»

رئیس دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل با معرفي امکانات این دانشکده بيان كرد: «آزمایشگاه مهندسی صنایع و مکانیک مجهز به دستگاه های سی ان سی علاوه بر خود دانشجویان برای بیرون از دانشگاه نیزمورد استفاده قرار می گیرد و آزمایشگاه عمران شامل آزمایشگاه مکانیک خاک نیز از این قاعده مستثنا نیست.»

قیامی اظهار کرد: «آزمایشگاه های مهندسی برق، کنترل سیستم های خطی، مهندسی پزشکی، مدار های منطقی، ریزپردازنده، مدارهای مخابراتی و سالن های دفاعی کتابخانه از دیگر امکانات دانشکده فنی و مهندسی است.»