1396/07/01 مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: دو سالن ورزشی مجزا و مجهز در اختیار دانشجویان قرار دارد+ تصاوير سالن هاي ورزشي
    مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: «اين واحد دانشگاهي دارای دو سالن مجزای ورزشی به نام های رضا زاده و شهید دهقانی نیا است.»

مسعود ایمان زاده در گفتگو با خبرنگار آنا، اظهار كرد: «این دو سالن شرایط مهیجی را برای ورزش این دانشگاه رقم رده است و دانشجویان به صورت مستمر از آن ها استفاده می کنند.»

وي با اشاره به امکانات سالن رضازاده بیان کرد: «این مجموعه دارای بخشهای مختلف و مجزایی هم چون سالن بدنسازی، سالن چندمنظوره والیبال، فوتسال و بسکتبال، سالن بدمینتون، جودو، تکواندو و تنیس روی میز است.»

وی در ارتباط با سالن شهید دهقانی نیا، خاطرنشان كرد: «سالن شهيد دهقانی نیا نیز دارای سالن چندمنظوره، سالن ژیمناستیک، تنیس روی میز و سالن تیراندازی است که در استان دومین سالن از نظر امکانات محسوب می شود.»

ایمان زاده تصریح کرد: «دانشجویان رشته تربیت بدنی بدون محدودیت می توانند از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶ از امکانات ورزشی این سالن ها استفاده کنند و همچنین فوق برنامه های دیگر از جمله مسابقات والیبال، فوتسال، کشتی مصادف با مناسبت های گوناگون برای تمامی رشته های دانشگاه برگزار می شود.»

وی تشریح کرد: «سالن بدنسازی به غیر از روزهای تعطیل از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در اختیار علاقمندان است و همچنین سالن بدنسازی به صورت وقت ویژه در اختیار دانشجویان خواهر رشته پزشکی قرار می گیرد.»