1396/06/28 معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل خبر داد: تخفيف شهريه تا 50 درصد در برخي رشته ها
    معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از تخفيف شهريه تا 50 درصد در برخي رشته هاي كارشناسي ارشد، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته اين واحد دانشگاهي خبر داد.

مهران داوربينا در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: «علاقه مندان به ثبت نام در اين رشته ها مي توانند بر اساس جدول ذيل از تخفيف ويژه برخوردار شده و ادامه تحصيل دهند.»

وي افزود: « تخفيف در رشته هاي مورد اشاره شامل همه ترم هاي تحصيلي شده و دانشجويان تا پايان تحصيلات مي توانند از آن برخوردار شوند.»

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: «حوزه آموزشی یکی از نقاط کلیدی در دانشگاه است که فرآیند یاددهی - یادگیری در آن انجام می پذیرد و کارکانان این حوزه مستقیما با دانشجویان، اساتید و مراجعین در ارتباط هستند.»

داوری بینا افزود: «بیشتر فعالیتهای انجام یافته در این حوزه به صورت اینترنتی است از جمله : انتخاب  واحد ، دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی، اعتراض نسبت به نمرات امتحانی و ... و این حوزه دارای ۳ اداره کارگزینی امور هیات علمی، خدمات آموزشی و امتحانات است.»

وي تاکید کرد: «تعداد رشته های دانشگاه آزاد درحال حاضر در حدود ۱۷۴ رشته در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای می باشد و در مقطع کارشناسی ارشد ۶۲ رشته وجود دارد که نزدیک به ۲۸۱۵ نفر دانشجو در حال تحصیل هستند و تعداد کل دانشجویان دانشگاه در حال حاضر نزدیک به ۹۸۸۶ نفر است که در دو مجتمع دانشگاهی شاهد و بسیج به آنها خدمات ارائه می شود».

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل بیان كرد: «در هر نیمسال تحصیلی کیفیت تدریس اساتید دانشگاه توسط دانشجویان مورد ارزیابی قرار می گیرد و در پایان هر نمیسال تحصیلی نزدیک به ۲۴۰۰ مشخصه درسی، امتحان پایان ترمی برگزار می شود.»

وی تصریح کرد: «برای حل مشکلات دانشجویان هر هفته جلسه شورای آموزشی برگزار می گردد و برای هر گروه آموزشی یک مدیر گروه در نظر گرفته شده است که در ساعات مشخص شده در اتاق گروه حضور یافته و پاسخگوی سوالات دانشجویان هستند.»

داوری بینا گفت: «تاسیس دانشکده های علوم پایه و دانشکده علوم انسانی و فنی و مهندسی، جذب بورسیه در مقطع دکترا با توجه به رشته های موجود، طراحی سایت معاونت آموزشی ، اقدام به تاسیس مجموعه کارگاه های آموزشی در جنب ساختمان شاهد، ساماندهی بایگانی راکد آموزشی، سازماندهی حوزه آموزشی، تنظیم و بررسی قرارداد حق التدریس بیش از ۷۳۰ نفر از مدرسین، کارشناسان و مربیان و ... از مهمترین اقدامات این حوزه است.»

جدول تخفيف رشته های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

مقطع تحصیلی

رشته تحصیلی

درصد تخفیف