1396/06/22 نشست هم اندیشی فرهنگی اعضاي هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد
    نشست هم اندیشی فرهنگی اعضاي هیات علمی واحد اردبیل با حضور تعداد 100 نفر از اعضاي هیات علمی در قالب کارگاه تخصصی یکروزه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا؛ مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل هدف از برگزاری این نشست فرهنگی را بهره مندی از ظرفیت و پتانسیل اساتید برای همکاری در برنامه های فرهنگی و اسلامی عنوان کرد.

سعید حاجی محمدی با يادآوري نزدیکی بازگشایی دانشگاهها و لزوم آماده سازی زیر ساخت های فرهنگی برای ارایه برنامه های اصولی و هدفمند، اساتید دانشگاه را بهترین مبلغ فرهنگی معرفی و این قشر فرهیخته و اندیشمند را برای همکاری در برنامه ها دعوت كرد.

وي اظهار كرد: «این نشست و هم اندیشی فرهنگی با سخنرانی نماینده محترم ولی فقیه در استان حضرت آیت ا... سید حسن عاملی شروع و در ادامه اعضاي محترم هیات علمی در 3 کارگاه تخصصی شامل شناخت ها و باورهای فرهنگی، اخلاق و عاطفه فرهنگی و رفتارها و واکنش های فرهنگی به تبادل نظر پرداختند.»

وي موضوعات و محورهای مورد بحث در این کارگروه ها سردرگمی هویت، تضاد ارزش ها، مهارت های ارتباطی، مسئولیت پذیری، عفاف و حجاب، موفقیت، فضای مجازی و بررسی فرصت ها و تهدید ها معرفي كرد.

حاجي محمدي اظهار كرد: «خروجی و ماحصل بحث های انجام شده در این کارگروه ها در قالب یک جزوه تدوین و در اختیار همه اساتید قرار خواهد گرفت.»

وي بيان كرد: « در نشست بعد از ظهر که ساعت 14:30 شروع شد ادامه بحث ها پیگیری شد و ساعت 16:30 در مراسم اختتامیه با ارایه گزارش نهایی کارگروه ها و جمع بندی توسط رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام مدبر به کار خود پایان داد.»

وي افزود: «اقامه نماز ظهر و عصر و پذیرایی ناهار از شرکت کنندگان در این نشست تخصصی از دیگر برنامه ها بود.»

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل تصريح كرد: «این نشست هم اندیشی فرهنگی هر 3 ماه یکبار برگزار خواهد شد.»