1396/06/22 حجت الاسلام مدبر: هدایت دینی و سیاسی، مهم ترین وظیفه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است
    رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل گفت: «هدایت دینی و سیاسی دانشگاه یکی از مهم ترین وظیفه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است و با انجام صحیح این وظیفه، دانشگاه به معنای حقیقی شکوفا می شود.»

حجت الاسلام مدبر در گفتگو با خبرنگار آنا افزود: «نهاد با تبعیت از منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در دانشگاه فعالیت می کند و حمایت از دانشجویان نخبه و کارکنان ارزشی و حمایت از تشکل ها را در دستور کار نهاد قرار دارد.»

وی گفت: «درب دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در طبقه همکف دانشکده علوم به روی تمام اعضای دانشگاه باز است و در حوزه های مختلف از جمله کانون ها، تشکلات، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی آماده همکاری با علاقه مندان است.»

مدبر عنوان کرد: «نهاد انتظار دارد دانشجویان با حضور پرشور خود در تشکلات، دانشگاه را پویا تر کنند و اگر تشکلات فعال شوند تحول عظیمی در مطالبه گری اتفاق می افتد که قطعا در پیشرفت دانشگاه موثر خواهد بود.»

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل با اشاره به برنامه های نهاد نمایندگی رهبری اظهار کرد: «برنامه های مختلفی از جمله  اعتکاف، ازدواج دانشجویی، حج عمره  و عتبات عالیات، مشاوره های دانشجویی و... در طول سال تحصیلی برگزار می کند که تمامی این برنامه ها در راستای ایجاد بستری مناسب برای رشد معنوی دانشجویان است.»

مدبر ادامه داد: «مسوولیت برگزاری برنامه های مختلف دینی و مذهبی بر عهده نهاد است که دانشجویان فعال در این عرصه برنامه های مذهبی متعددی را با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می کند.»

وی گفت: «برنامه های نهاد مسجد محور است و با توجه به اهمیت بالای مسجد در دین اسلام، سعی بر این است اکثر برنامه ها در مسجد دانشگاه برگزار شود و تلاش می کنیم مسجد را به عنوان مرکزیت معرفی کنیم و دانشجویان از این مکان در اکثر فعالیت های در شان این مکان مذهبی استفاده کنند.»

حجت الاسلام مدبر بیان كرد: «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری می کوشد تا با انجام وظایف محوله و عمق بخشی به چنین نگاهی در زمینه سازی فرآیند رشد علمی و فرهنگی در شکل گیری تمدن بزرگ اسلامی سهم خود را ادا کند و در این راستا خدمتگزاران نهاد نمایندگی هر کجا باشند برای خدمت به دانشجویان از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نخواهند کرد.»