1396/05/09 کنفرانس سراسری علمی، تخصصی به میزبانی واحد اردبیل برگزار می شود
    کنفرانس سراسری علمی، تخصصی نهج البلاغه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و با همکاری و مشارکت بنیاد نهج البلاغه دفتر استان اردبیل برگزار می شود.

به گزارش آنا، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از برگزاری این کنفرانس به صورت سراسری در در 11 آبانماه سال جاری سالجاری خبر داد.

سعید حاجی محمدی  این کنفرانس را یکی از رویدادهای مهم فرهنگی در واحد اردبیل عنوان کرد و همه پژوهشگران، محققین عرصه نهج البلاغه را برای شرکت در این کنفراانس دعوت کرد.

وی افزود: فراخوان مقاله این کنفرانس بزودی به کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور و دانشگاههای آزاد اسلامی، همچنین حوزه های علمیه ارسال و در تابلو اعلانات آنها نصب خواهد شد.

دبیر اجرایی کنفرانس همچنین از آیت ا... سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به عنوان رئیس همایش و دکتر مصطفی دلشاد تهرانی به عنوان دبیر علمی همایش یاد کرد.

وی افزود: در این کنفرانس از حضرات آیات مکارم شیرازی و ری شهری  به عنوان نهج البلاغه پژوه برتر کشور تجلیل بعمل خواهد آمد.