1396/05/03 داوطلب مقطع دکترای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: اساتید با تجربه دانشگاه آزاد اسلامی، سطح بالایی را در مصاحبه ها ایجاد کرده اند
    یک داوطلب مقطع دکترای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: حضور اساتید با سابقه وبا تجربه سطح بالایی را در این مصاحبه ها ایجاد کرده است.

به گزارش آنا، وحيد خرم افزود: پس از آزمونی که توسط سازمان سنجش برگزار شد دعوت به مصاحبه شدیم و این مصاحبه در حال برگزاری است.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری این مصاحبه به صورت استانی گفت: استانی شدن این مصاحبه هم در صرفه جویی در هزینه ها و جلوگیری از اتلاف وقت بسیار موثر است که امیدواریم به همین شکل ادامه داشته باشد.

یکی از اعضای هیات مصاحبه کنندگان در خصوص فرآیند مصاحبه اظهار کرد: مصاحبه آزمون مقطع دکترا اولین سال است که به صورت استانی برگزار می شود و ما نیزمانند سایر واحد های دانشگاهی برای اولین بار طبق دستور العمل سازمانی مشغول مصاحبه با داوطلبین هستیم.

ایوب پارچه باف با اشاره به اینکه مصاحبه از دو قسمت تشکیل شده است، گفت: قسمت اول ارائه مجموعه مدارک، مقالات، سوابق علمی و... توسط داوطلب است.

وی افزود: قسمت دوم مصاحبه شامل سوالات علمی از پایان نامه، بررسی معلومات زبان خارجه و اهداف ادامه تحصیل در مقطع دکترای داوطلب و همچنین برنامه های داوطلب برای حوزه کار آفرینی و ... است.

مدیر گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل  بیان کرد: اهمیت این مصاحبه بدین جهت است که 50 امتیاز از 100 امتیاز برای ورود به مقطع دکترا را این مصاحبه تشکیل می دهد.

پارچه باف تصریح کرد: دانشجویان باید در هر دوره تحصیلی سواد کافی را کسب کنند و در خود توانایی های لازم را جهت ادامه تحصیل بیابند تا ضمن پیشرفت خود به جامعه نیز خدمت کرده باشند.

سرپرست مصاحبه حوزه دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار کرد: مصاحبه آزمون دکترا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از صبح امروز آغاز شده است و این مصاحبه در 24 رشته گرایش به مدت سه روز در دانشکده های علوم و فنی مهندسی این واحد دانشگاهی ادامه خواهد داشت.

امید رضی نژاد گفت: درهر رشته اساتید عضو هیات علمی با درجه های دانشیاری و استادیاری مشغول پرسش و بررسی وضعیت تحصیلی و پژوهشی شرکت کنندگان هستند.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در حدود35 سال است که قدمت دارد و از اساتید مجرب و رزومه دار در سطح بین المللی استفاده می برد.

رضی نژاد گفت: امیدواریم با پذیرش دانشجویان مقطع دکترا ضمن افزایش توان علمی کشور خدمتی را برای ایران اسلامی انجام دهیم.

مصاحبه برای ورود به رشته های دکترای دانشگاه آزاد پیش از این به صورت کشوری در تهران برگزار می شد که از امسال طبق مصوبه جدید هر استان در واحد دانشگاهی خود به انجام مصاحبه از داوطلبین می پردازد.