1396/05/02 مدیر کل روابط عمومی استان اردبیل: اتاق های گفتگو در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه اندازی می شود
    مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از راه اندازی اتاق های گفتگو در واحد های دانشگاهی اسسن استان خبر داد.

غلامحسین غاربی در سومین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان اظهار کرد: به منظور بررسی مشکلات و نارسایی های مربوط به دانشجویان، اساتید، کارکنان و مراجعین و استماع نظرات، پیشنهادات و انتقادات آنان این اتاق ها راه اندازی می شود.

وی افزود: کلیه مسایل مربوطه جمع بندی و دسته بندی شده و در کمیته های تخصصی مورد بررسی قرار می گیرند.

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: در مواقع ضرورت و یا به پیشنهاد حاضرین در جلسات، معاونین و یا مدیران دانشگاه در این اتاق ها حاضر شده و به سوالات مطروحه جواب می دهند.

غاربی به بیان برخی روش های کاربردی نهادینه کردن روابط عمومی تحول گرا پرداخت و گفت: روابط عمومی های استان می بایست از تبلیغات یک طرفه و سنتی به سمت گفت و گوهای دو جانبه و چند سویه روی آورده و در تکریم و ارزش گزاری به مخاطبین و نظرات آن ها  نهایت اهتمام را داشته باشند.

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با اشاره به نزدیکی شروع ثبت نام ورودی های جدید گفت: دانشگاه آزاد اسلامی هنوز جایگاه واقعی خود را نتوانسته به جامعه معرفی کند و این وظیفه روابط عمومی هاست که  در شناساندن توانمندی ها و پتانسیل های والای این مجموعه عظیم علمی و پژوهشی تلاش وافر کنند.

وی افزود: اگر دانشگاه آزاد اسلامی به درستی به جوانان معرفی شود، بی شک تعداد داوطلبان به تحصیل در آن دو چندان خواهد شد.

در سومین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، مدیران و مسئولان روابط عمومی ها نظرات و ایده های خود را در خصوص آسیب شناسی عملکرد گذشته  و راهکارهای توسعه ای ارایه کردند.