1396/04/18 اردوی فرهنگی آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد
    مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان از برگزاری اردوی فرهنگی آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مشهد مقدس خبر داد.

حجت الاسلام حمید واحدیزاده افزود: این اردو به منظور معرفت افزایی و تقویت روحیه شادی و نشاط در بین جوانان با همکاری حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی  فرهنگی دانشجویی واحد  با حضور بیش از 80 نفر از دانشجویان در مشهد مقدس برگزار شد.

وی اظهار کرد: اردوی دانشجویی ویژه خواهران از مورخه 4 تا 10 تیر ماه و اردوی برادران نیز از موخه 10 تا 16 تیر ماه با برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی،آموزشی و زیارتی در مشهد مقدس برگزار شد.

وی اجرای برنامه هایی چون دعای توسل و ادعیه در حرم مطهر امام رضا(ع) ، کارگاه های معرفت شناسی و سبک زندگی اسلامی در کنار برنامه تفریحی چون حضور در باغ وحش وکیل آباد، پارک آبی موج های خروشان و نمایشگاه زندگی پس از مرگ، از جمله برنامه های این اردوی زیارتی و فرهنگی عنوان کرد.