1396/04/17 در اولین کنفرانس روش های کاربردی و تحقیقات پیشرفته در روابط عمومی؛ مدیر کل روابط عمومی استان اردبیل نشان طلایی گرفت
    در اولین کنفرانس روش های کاربردی و تحقیقات پیشرفته در روابط عمومی که در هتل سی نور مشهد مقدس برگزار شد، مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نشان طلایی دریافت کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، این کنفرانس با حضور مدیران و مسئولان روابط عمومی های دستگاه های دولتی و خصوصی از سراسر کشور و سخنرانی استادان بنام این رشته برگزار و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اهدا شد.

تجلیل از روابط عمومی های برتر از دیگر برنامه های این کنفرانس بود که به غلامحسین غاربی کلخوران؛ مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نشان طلایی اهداء شد.

دکتر علی مختاری و دکتر حسن بشیر سخنرانان ویژه این کنفرانس بودند که اخرین یافته های خود را در خصوص مخاطب شناسی و مخاطب سنجی و تحول در مهارت های روابط عمومی پیشرفته به ایراد سخنرانی پرداختند.