1396/03/15 مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل؛ تاثير عنصر زمان و مكان در مکانیسم اجتهاد از ابداعات امام خمینی(ره) است
    مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و شهدای قیام 15 خرداد با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش آنا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل سخنان امام خمینی(ره) در خصوص مملکت داری را یاداور شد و گفت: حاکمیت کشور اسلامی باید زمینه ساز  حکومت عدل الهی در زمان ظهور حضرت بقیه الله را فراهم کند.

واحدی زاده  از دانشجویان و اساتید دانشگاه ها خواست تا با تحقیق میدانی به بررسی ابعاد مختلف انقلاب اسلامی و نقش مؤثر  و سازنده امام خمینی(ره) در تحقق و پیروزی انقلاب اسلامی بپردازند تا بتوانند ابداعات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در اینخصوص را درک کنند..

وی با بیان اینکه تاثير عنصر زمان و مكان در مکانیسم اجتهاد را امام خمینی(ره) ابداع کرد،گفت: در ابداعات امام خمینی(ره) عنصر زمان و مکان تأثیر بسیار زیادی در اجتهاد افراد دارد.

استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی قیام مشروطه پرداخت و گفت: امام خمینی(ره)با مطالعه تاریخ ایران بخصوص قیام هایی که با شکست مواجه شدند توانست با آسیب شناسی خاص خود  زمینه های همراهی ملت با انقلاب را فراهم کند تا بتواند انقلاب اسلامی را به سرمنزل مقصود برساند.

واحدیزاده  با بیان اینکه  امام خمینی(ره) از همان سال 1320 به تربیت خود توجه ویژه ای داشت افزود: اگر محققان کشور به برسسی ابعاد مختلف امام خمینی(ره) اهتمام بیشتری بورزند با حقایق بسیار نهفته ی رو به رو خواهد شد.

وی تصریح کرد: امام خمینی(ره) از  همان عنفوان جوانی به خود سازی پرداخت تا توانست امتی را با خود همراه کرده و بزرگترین معجزه قرن را رقم بزند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در ادامه سخنان خود به بیان فضایل امام راحل از زبان رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: حاکمیت اسلام در عصر حاضر، بزرگترین نعمتی است که خداوند متعال به ملت ایران ارزانی داشته است.

وی با یادآوری تأثیر انقلاب اسلامی ایران و شخصیت بارز امام خمینی(ره) در کشور های جهان بخصوص مردم کشورهایی که نام فرزندشان را روح اله خمینی می گذارند به امید آنکه در وضع آنها نیز تغییری حاصل شود، تصریح کرد: شایسته است جوانان و دانشجویان مومن  و انقلابی کشور ما نیز در برهه کنونی با مطالعه تاریخ انقلاب و بررسی ویژگی ها و ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره) با شگرد ها و هنرهای امام راحل بیشتر آشنا شوند تا بتوانند علاوه بر قدر دانستن این نعمت بزرگ، بیش از بیش در پاسداری و حراست از این امانت گرانبها کوشا باشند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با تبیین مسئله ولایت فقیه و تبری در اسلام پرداخت و گفت: هر جا زبان ما با عملمان برابر بود به موفقیت های بزرگ دست یافته ایم.

وی با بیان اینکه تاریخ گویای حقایق است، گفت: با نگاهی به انقلاب های بزرگ در جهان به راحتی می توان عظمت انقلاب اسلامی ایران درک کرد.

واحدیزاده  تدابیر و مدیریت امام خمینی(ره) در زمان انقلاب را یادآور شد و گفت: هر جامعه ای برای رشد و اجرای قوانین خود به مدیری لایق، دانا و توانا نیاز دارد .

وی در ادامه سخنان خود به بیان ویژگی های یک حاکم موفق از دیدگاه اسلام پرداخت و گفت: امانت داری، دانایی و توانایی از جمله ویژگی های یک حاکم موفق در اسلام است که در عصر ما تنها امام خمینی(ره) و بعد از ایشان رهبر معظم انقلاب از این ویژگی ها برخوردار هستند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با بیان اینکه امام راحل بحث فوق را  از آموزه های دینی بخصوص قرآن کریم و سنت  با پوست و گوشت و استخوان درک کرده بودند، خاطر نشان کرد: تنها سطح سواد و داشتن اجتهاد برای اداره سرزمین اسلامی کافی نیست.

واحدیزاده از طرح حاکمیت الهی ، ولایت فقیه، امر به معروف و نهی از منکر، تولی و تبری و وحدت کلمه بعنوان ابداعات امام خمینی(ره) در احیای دین خدا در عصر حاضر نام برد و گفت: امروز با گذشت نزدیک به 40 سال از عمر انقلاب اسلامی ایران این سخن امام خمینی(ره) که فرمودند؛ پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد بیشتر جلوه می کند.

وی در ادامه سخنان خود به تشریح ابداعات امام خمینی(ره)پرداخت و گفت: دانایی، توانایی و امانت داری  از جمله ویژگی هایی است که عالم اسلامی می تواند تا با دست یابی و تقویت این ویژگی ها درخود به مقام عصمت اختیاری دست پیدا کند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ضرورت امر به معروف و نهی از منکر در اسلام را متذکر شد و گفت: مواقعی وجود دارد که تنها با اذعان به این که ما مسلمان و شیعه هستیم کار ها درست نمی شود و عمل نیز لازم به نظر می رسد.

واحدیزاده از اهتمام امام خمینی(ره) در به کار بستن تولی و تبری در طول زندگانی خود بخصوص دوران طلایی انقلاب بعنوان یکی دیگر از ویژگی های امام راحل نام برد و گفت: زمانیکه دشمنان اسلام و ملت ایران سرمایه های درونی و بیرونی این کشور را غارت می کردند و نفت ما را به یغما می بردند و سعی داشتند کاپیتالاسیون را بعنوان یک قانون در کشور به اجرا بگذارند این امام خمینی(ره) بود که با روشنگری ها و فریادهای به موقع خود جلوی خیانت های اشکار رژیم پهلوی را گرفت.

وی تصریح کرد: ایجاد حس عزت طلبی و تقویت مسئولین پذیری مردم در برابر سرنوشت کشور از جمله بزرگترین هنر های امام خمینی(ره) برای کشور است.

قرائت زیارت عاشورا و مداحی و ذکر مصیبت از جمله برنامه های 28 امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بود.