1396/02/17 نمایشگاه دستاوردهای برتر قرآنی، فرهنگی و هنری در واحد اردبیل برگزار شد
    معاون فرهنگی دانشجویی از برپایی نمایشگاه دستاوردهای برتر قرآنی، فرهنگی و هنری واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، فاطمه شیخلووند گفت: این نمایشگاه بصورت استانی و با همکاری واحد های بیله سوار، پارس آباد، گرمی، مشگین شهر، خلخال، سرعین، اردبیل و معاونت سما برگزار می شود.

وی افزود: در این نمایشگاه آثار هنری، قرانی و فرهنگی دانشجویان و دانشگاهیان در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

وی گفت: برپاکردن آلاچیق عشایری و پختن نان و آش محلی از برنامه های جنبی نمایشگاه می باشد.

زمان برگزاری از 16 اردیبهشت ماه از ساعت 9 صبح تا 5 عصر روز دوشنبه 18 اردیبهشت ماه دایر است.

جهت مشاهده گالري عكس اين نمايشگاه اينجا كليك كنيد.